24 / 04 / 2024

Siverek asfaltlama çalışmaları

Siverek asfaltlama çalışmaları

Kent merkezindeki 'Prestij Caddesi' uygulamasını 13 ilçede de hayata geçirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Siverek'teki asfaltlama çalışmalarını tüm ilçe geneline yaydı.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Develi Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin alt yapı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan mahalle ve caddelerdeki asfaltlama çalışmaları kışın soğuk havasına rağmen devam ediyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin en önemli akslarından olacak olan ve yapımı devam eden Gültepe Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, yolun bir bölümünde yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde takip etti.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Tekirdağ'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor.

Düzce'de asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

Düzce Belediyesi’nin asfaltlama programında yer alan sokaklarından biri olan Nuri Özkasap Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalta hazır hale getirildi.

Siverek'teki altyapı çalışmalarının yüzde 85'i tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek'te devam eden çalışmaları inceledi. Siverek tarihi çarşısında esnafla da bir araya gelen Başkan Çiftçi, "Siverek altyapısının yüzde 85'lik kısmını tamamladık" dedi.

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları hız kazandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Siverek Dere Islahı, Yağmur ve Kanalizasyon Şebekesi Yapılması İşi" kapsamında aylık değerlendirme toplantısına katılarak sahada devam eden çalışmaları denetledi.

Edirne'deki tesislerde asfaltlama çalışmaları başladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Katı Atık Düzenleme ve Bertaraf Tesisleri’nde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Siverek asfaltlama çalışmaları Haberi

Siverek asfaltlama çalışmaları


Kent merkezindeki 'Prestij Caddesi' uygulamasını 13 ilçede de hayata geçirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Siverek'teki asfaltlama çalışmalarını tüm ilçe geneline yaydı.


Şehircilik bakımından çehresi değişen Siverek'te vatandaşlar çalışmalarından dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.


Şanlıurfa ve tüm ilçelerinde 'Prestij Cadde' uygulamasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Siverek'teki çalışmalarını genişletti. İlçede uygulama kapsamında altyapıda revizyonlar gerçekleştiren ve ardından asfaltlama çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin birçok noktasındaki yol güzergahlarını yeni görünümüne kavuşturdu.


Yeni projeler ve hizmetlerle Şanlıurfa'yı geleceğe hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek nüfus bakımından gerekse yüzölçümü bakımından Türkiye'nin 45 ilinden daha büyük olan Siverek'e hak ettiği yatırımları gerçekleştiriyor.


'Prestij Caddesi' uygulaması kapsamında Siverek’in 5 ayrı caddesinde asfaltlama çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Siverek Caddesi, Abdulkadir Odabaşı Caddesi ve Rüştü Küçük Ömer Caddesinde asfalt dökümü gerçekleştirdi.


SİVEREKLİLER, ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN


Siverek’te...