26 / 04 / 2024

skyland istanbul ödeme koşulları

skyland istanbul ödeme koşulları

Arsa alanı 46 bin metrekare olan Eroğlu Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat listesi 735 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Eroğlu ödeme koşulları!

Eroğlu Gayrimenkul'ün Skyland İstanbul projesinde 0,23'ten başlayan faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuluyor...

Skyland İstanbul Seyrantepe ev fiyatları!

Skyland İstanbul Seyrantepe ev fiyatları 650 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 0,69 faizle taksitli ödemelerin yapıldığı Skyland İstanbul Evleri projesi Mart 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Eroğlu Skyland İstanbul'da ister 0 faiz, ister 0 peşinat!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ister 0 faiz, ister 0 peşinatla ödemeler yapılıyor. Seyrantepe'de TT Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul'da fiyatlar 424 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul ödeme!

46 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Skyland İstanbul ödeme planı haberimizin içerisinde yer almaktadır...

Skyland İstanbul’dan bahar kampanyası!

Eroğlu Yapı Skyland İstanbul'da rezidans ve ofis sahibi olmak isteyenlere cazip yatırım fırsatlarını duyurdu. Yeni kampanya döneminde sıfır peşinat ve düşük faizli alternatif ödeme planları yatırımcılara sunuluyor.

Eroğlu Skyland İstanbul'da 4 bin 900 TL taksitle!

Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri sunmaya devam eden Skyland İstanbul projesinden 4 bin 900 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul ödeme şekli 2018!

830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Skyland İstanbul'dan yıl sonuna özel kaçırılmayacak fırsat!

Skyland İstanbul'da yıl sonuna özel kampanya dahilinde 120 ay ve peşinatsız ödeme avantajı, rezidanslarda 3 bin 800 TL, ofisler ise 8 bin 500 TL taksit seçeneği sunuluyor..

Skyland İstanbul konut ve ofis ödeme kampanyası!

Skyland İstanbul'da kısa bir süre için geçerli olacak kampanya dahilinde aylık taksitler konutlarda 3 bin 800 TL'den, ofislerde 8 bin 500 TL'den başlıyor..

Skyland İstanbul'da kaçırılmayacak kampanya!

Şehrin merkezinde ayrıcalıklı, konforlu, kaliteli ve yemyeşil bir hayat düşleyenlerin adresi Skyland İstanbul, yatırımcılarına özel 02 Kasım - 03 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak, 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve peşinatsız ödeme imkanı sunuyor.

Skyland İstanbul’da 0 peşinat, 0 faiz fırsatı!

Merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çeken Skyland İstanbul’da ofis teslimleri başladı. Projede ofislerde “0 peşinat, 0 faiz, 8.500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme imkanı sunuluyor...

Skyland İstanbul Sky Rezidanslar'da 0 peşinatla!

Skyland İstanbul’daki Sky Rezidanslar için “0 peşinat 3.300 TL taksitle” ya da “50 ay şirket bünyesinde ödeme” avantajıyla konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Skyland İstanbul Eroğlu Rezidans güncel fiyatlar!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Skyland İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatiflerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin güncel fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul fiyat tablosu!

Skyland İstanbul fiyat tablosu 735 bin TL'den başlıyor. Skyland İstanbul'da 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme fırsatı için son 2 gün...

Skyland İstanbul’dan büyük kampanya!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Skyland İstanbul'da kişiye özel ödeme planı!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

Skyland İstanbul yatırımcıları için kaçırılmayacak fırsat!

İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini almaya hazırlanan Skyland İstanbul, rezidans ve ofisleri için, banka veya şirket kredisi avantajıyla kişiye özel ödeme planı fırsatı sunuyor.

skyland istanbul ödeme koşulları Haberi

skyland istanbul ödeme koşulları


Eroğlu Gayrimenkul'un İstanbul Seyrantepe projesi olan Skyland İstanbul, 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor.


Arsa alanı 46 bin metrekare olan Eroğlu  Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor.


Skyland İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı dairelere yer verilirken, dairelerin alanları 53,70 ila 321,80 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan ofislerin genişlikleri ise 83 ila 348 metrekare arasında değişiyor.


4 bin 909 taksitle daire sahibi olunabilen Skyland İstanbul  projesinde daire sakinlerine sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar sunuluyor. 

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul projesinde sıfır faizle 60 ay, 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme kampanyası için son bir gün kaldı. 


Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat!