27 / 04 / 2024

Smart Teknoloji Simon Pierro

Smart Teknoloji Simon Pierro

Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji’nin davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarı’nda ziyaretçilere unutamayacakları bir gösteri sundu...

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülkif Biter  tarafından kuruldu.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

3. nükleere 3. nesil teknoloji!

ÇİN'İN milli nükleer teknoloji şirketi SNPTC Başkanı Wang Binghua, "Üçüncü nükleer santral için üçüncü nesil teknolojiyi (CAP 1400) Türkiye'ye getirerek, elektrik piyasasında daha iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

İngiliz Teknoloji Zirvesi'nde ısınma giderlerini azaltan endotherm tanıtıldı!

Endo Enterprises ürünü EndoTherm ile küçük ve büyük ölçekli ısınma sistemine sahip yapıların yeni gözdesi Ekonova, İstanbul’da düzenlenen “ Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi ” ne katıldı.

Ekonova Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi'ne katılıyor!

Ekonova, 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katılıyor.Etkinlik 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek.

Kayseri OSB teknoloji merkezi için serbest bölgeden yer istedi!

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

1963 yılında Türkiye'nin ilk teknoloji enstitüsü İstanbul'da kurulacakmış!

1963 yılında memleketimizin ilk teknoloji enstitüsü İstanbul'da, Topkapı'da kurulacakmış. Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Sanayi Odası'nın işbirliği ile kurulacak olan Türk Teknoloji Enstitüsü, 8 milyon liraya mal olacakmış.

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Knowledge Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayman Nechiwati, Ahmad Hasson Al-Najjar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

Smart Town projesinde 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Smart Town projesi Ankara Çayyolu 'nda inşa ediliyor. Proje kapsamında 40 adet daire, 6 adet villa bulunuyor. Smart Town projesinde yer alan konutların fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kliksa, 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak!

Kliksa, dijital geleceğe yönelik dünya standartlarında bir e-ticaret platformu oluşturmak ve alıcılar ile satıcıların elektronik ortamda bir araya gelmesini sağlayan "Pazar Yeri" iş modelini kurmak amacıyla 10 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapacak.

Smart Teknoloji Simon Pierro Haberi

Smart Teknoloji Simon Pierro


Dijital Dünya’nın Sihirbazı Simon Pierro, Smart Teknoloji’nin Davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarın’da Ziyaretçileri Çok Şaşırttı…


Dijital İllüzyonist Simon Pierro; Cebit Fuarın’da Ziyaretçilere Unutmayacakları Bir Gösteri Sundu.


Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji’nin davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarı’nda ziyaretçilere unutamayacakları bir gösteri sundu.



Akıllı ürün ve tablet bilgisayarlarla gerçekleştirdiği gösterilerle tüm dünyada merak ve ilgiyle takip edilen Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji markasının davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarın’da tüm illüzyon kurallarını yıkarak teknoloji severlere hayal edemeyecekleri bir gösteri sundu. Smart Teknoloji standında yaptığı gösterilerle izleyenleri hayrete düşüren Simon Pierro; görmeye pek alışık olmadığımız illüzyon gösterileri ile fuar ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı. Youtube’da yaklaşık 25 milyon izleyicisi olan, tablet bilgisayarla inanılmaz gösterilere imza atan Simon Pierro, fuar süresince...