25 / 04 / 2024

Smart Teknoloji

Smart Teknoloji

Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji’nin davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarı’nda ziyaretçilere unutamayacakları bir gösteri sundu...

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülkif Biter  tarafından kuruldu.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

Serel Smart Kanalsız Asma Klozet ile banyolarda yeni dönem!

SEREL’in inovatif tasarım ürünü “ Smart Kanalsız Asma Klozet ”, üstün yıkama fonksiyonları sayesinde kullanıcısına standart klozet özelliklerinin ötesinde, ideal temizlik ve hijyen çözümü sunuyor.

Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi projelerine ilişkin Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TÜBİTAK, Samsun'a Bilim ve Teknoloji Müzesi yapacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; Arkeoloji müzemiz iyi değil. Onun projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Müzesi`nin projesini de TÜBİTAK hazırlıyor. Biz inşaatı yapacağız, dedi.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi'ne yeni bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin ilk Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin son 1 yılda 120 bin ziyaretçi ağırladığını belirterek, BTSO tarafından yeni bina yapılacağını ifade etti...

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi Mayıs 2015'te açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile yapılan Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 2015 yılı Mayıs ayında açılacak. Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi hakkında bir sunum yapıldı.

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Creon İleri Teknoloji ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ozan Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Beyoğlu, Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

3. nükleere 3. nesil teknoloji!

ÇİN'İN milli nükleer teknoloji şirketi SNPTC Başkanı Wang Binghua, "Üçüncü nükleer santral için üçüncü nesil teknolojiyi (CAP 1400) Türkiye'ye getirerek, elektrik piyasasında daha iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

İngiliz Teknoloji Zirvesi'nde ısınma giderlerini azaltan endotherm tanıtıldı!

Endo Enterprises ürünü EndoTherm ile küçük ve büyük ölçekli ısınma sistemine sahip yapıların yeni gözdesi Ekonova, İstanbul’da düzenlenen “ Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi ” ne katıldı.

Smart Teknoloji Haberi

Smart Teknoloji


Dijital Dünya’nın Sihirbazı Simon Pierro, Smart Teknoloji’nin Davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarın’da Ziyaretçileri Çok Şaşırttı…


Dijital İllüzyonist Simon Pierro; Cebit Fuarın’da Ziyaretçilere Unutmayacakları Bir Gösteri Sundu.


Akıllı ürünlerle yaptığı gösterilerle dünyada fenomen haline gelen illüzyonist Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji’nin davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarı’nda ziyaretçilere unutamayacakları bir gösteri sundu.



Akıllı ürün ve tablet bilgisayarlarla gerçekleştirdiği gösterilerle tüm dünyada merak ve ilgiyle takip edilen Simon Pierro, S.M.A.R.T Teknoloji markasının davetlisi olarak geldiği Cebit Fuarın’da tüm illüzyon kurallarını yıkarak teknoloji severlere hayal edemeyecekleri bir gösteri sundu. Smart Teknoloji standında yaptığı gösterilerle izleyenleri hayrete düşüren Simon Pierro; görmeye pek alışık olmadığımız illüzyon gösterileri ile fuar ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı. Youtube’da yaklaşık 25 milyon izleyicisi olan, tablet bilgisayarla inanılmaz gösterilere imza atan Simon Pierro, fuar süresince...