19 / 04 / 2024

SMPRO şirketinin Pazarlama Müdürü Evgeny Vısotsky

SMPRO şirketinin Pazarlama Müdürü Evgeny Vısotsky

Rusya’nın Türkiye’den ithal ettiği gri çimentoya yasak getirmesi durumunda Rusya pazarının fazla etkilenmeyeceği ancak beyaz çimentoda sorun yaşayacağı bildirildi.

Emek Elektrik Amerika'da pazarlama şirketi kuruyor!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş., finansal kazanımları değerlendirerek Amerika'da bir pazarlama şirketi kurulmasına, 5 yılda 8,5 milyon dolar ciro hedefine ulaşılması durumunda üretim faaliyetine geçilmesine karar verdi...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın beşincisi gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında satış ofisi dizaynı, satış ekiplerinin moral ve motivasyonu konuşuldu. Yoğun katılım sağlanan toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı.

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi için geri sayım başladı!

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aqar Gayrimenkul Yatırım ve Pazarlama Limited Şirketi, Faisal Ali H. Abualkhair tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damist İnşaat Tekstil Turizm Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Mostafa Alshmer, M. Moustasem Alshmer, Halil Resuloğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Sel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da!

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsü 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti... Konutta pazarlama ve marka konusunun konuşulduğu toplantı Anthill Residence 54. katta gerçekleştirildi...

Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsü gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları toplantısında konutta pazarlama ve marka konusu konuşuldu. Yoğun katılım sağlanan toplantıda birçok firma temsilcileri fikirlerini paylaştı. İşte öne çıkan başlıklar

Alper Göker: Satış geriledi, stok arttı ama inşaat sektörü gelecekten umutlu!

AKG Statü şirketinin kurucu ortağı Alper Göker, satışlarda yaşanan daralmanın sektör açısından sorunlara yol açabileceğini, tüm şirketlerin pazarlama ve finans stratejilerini yeniden masaya yatırmaları gerektiğini belirtti.

Life Point Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life Point Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Necati Savaş, Arslan Tenha, Ali Saçal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Perla Vista A Blok'ta kuruldu.

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının dördüncüsü için geri sayım başladı!

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının dördüncüsü 27 Mart'ta gerçekleştirilecek. Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde yapılacak büyük buluşmada "Konutta Marka" konusu irdelenerek sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak...

SMPRO şirketinin Pazarlama Müdürü Evgeny Vısotsky Haberi

SMPRO şirketinin Pazarlama Müdürü Evgeny Vısotsky

SMPRO şirketinin Pazarlama Müdürü Evgeny Vısotsky, “Türkiye’den yapılan beyaz çimento ithalatı payı yüzde 40. ilk 10 ayda 70 bin ton beyaz çimento Türkiye’den ithal edildi. Türkiye’den çimento ithalatı durdurulduğunda Rusya’da kısa süreli çimento sıkıntısı yaşanacak”...