19 / 04 / 2024

Snt Tuncer İnşaat adres 

Snt Tuncer İnşaat adres 

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eksen İnşaat'ın acı günü! Nermin Özmıhçı vefat etti!

Eksen Proje İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Tuncer Ertan'ın kardeşi Nermin Özmıhçı vefat etti. Eksen Proje İnşaat taziye ilanı yayınladı.

TGG İnşaat'ın acı günü! Gülsevin Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

Tuncer Sarıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuncer Sarıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Hasan Tüylü tarafından kuruldu.

Nükleer santral inşaatı 14 bin kişilik istihdam sağlayacak!

Nükleer Sanayi Derneği Kurucu Üyesi Tuncer, nükleer santral projelerinin sadece inşaat sürecinde, reaktörlerin tasarımına bağlı olarak 12 ile 14 bin kişi istihdam sağlanabildiğini bildirdi.

Tuncer Konut İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncer Konut İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Tuncer tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül 'de Ataşehir 'de kuruldu.

Tuncer Yeni Nesil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncer Yeni Nesil İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Tuncer tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Şehit Şenol Yazıcı Sokak'ta kuruldu.

Kur İnşaat'ın acı günü: Hasan Tuncer vefat etti!

Kur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Mustafa Kemal Tankal'ın yeğeni H. Hasan Tuncer vefat etti. Tankal için Kur İnşaat vefat ilanı yayınlattı...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Snt Tuncer İnşaat adres  Haberi

Snt Tuncer İnşaat adres 

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımı, satımı, ihracatı ve ithalatını yapmak. 3- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 4- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 5- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 6- Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi,...