19 / 04 / 2024

soğukkuyu kamil saker spor tesisleri

soğukkuyu kamil saker spor tesisleri

Büyükşehir Belediyesi, Soğukkuyu Spor Tesisleri’nin yenileyip modern bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Erdem Saker döneminde yaptırılan toprak saha, Nilüfer Deresi ıslah projesi kapsamında modernize edildi...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO Edirne Merkez gayrimenkulü değerleme raporu! 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu yayınlandı...

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments için 148.4 milyon TL'lik sermaye!

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Avrasya GYO'dan Edirne'ye Metro Hotel Apartments projesi!

Avrasya GYO, Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde 2261 ada 16 parsel de kayıtlı 19 bin 532 metrekare arsa alanı üzerinde Metro Hotel Apartments isimli projesini hayata geçirmek için çalışmalara  başladı.

Bayraklı'daki 6 mahallede imar uygulaması durduruldu!

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki; Onur, Yamanlar, Postacılar, Org. Nafiz Gürman, Körfez ve Soğukkuyu mahallelerindeki yeni imar uygulamalarının durdurulmasına yönelik karar Bayraklı Belediye Meclisince kabul edildi. 

Bayraklı Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Bayraklı'da 10.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'nde 10.9 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale için 17 Mayıs'a kadar başvurulabilecek..

Aydın Özgecan Parkı hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özgecan Aslan'ın adının verildiği parkı, törenle hizmete açtı. Efeler'de Egemenlik Bulvarı Soğukkuyu mevkisindeki park, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Aydın Soğukkuyu'da açılan parka 'Özgecan' adı verildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: " Özgecan'ın ismini bu parkta andıkça toplum olarak utanalım ve kadına layık olduğu sevgiyi, saygıyı gösterelim " şeklinde konuştu.

Ankara Nallıhan Soğukkuyu Köyü imar planı askıya çıktı!

Ankara Nallıhan Soğukkuyu Koruma Amaçlı Yeni Yerleşim Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. Soğukkuyu Köyü imar planları 20 Eylül 2014 tarihinde askıdan inecek...

soğukkuyu kamil saker spor tesisleri Haberi

soğukkuyu kamil saker spor tesisleri


Bursa büyükşehir belediyesi tarafından bu dönem yaptırılan 110’uncu tesis olan Soğukkuyu Kamil Saker Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı.


Büyükşehir Belediyesi, Soğukkuyu Spor Tesisleri’nin yenileyip modern bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Erdem Saker döneminde yaptırılan toprak saha, Nilüfer Deresi ıslah projesi kapsamında modernize edildi. Suni çimle kaplanan saha, modern idari bina ve soyunma odaları ile desteklendi. Bir vefa örneği olarak eski başkan Erdem Saker’in öğretmen olan babası Kamil Saker’in adını taşıyan tesislerin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile çok sayıda davetli katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı gerçek bir dünya kenti yapmak için her alanda yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, 5 dönemde yapılan...