20 / 04 / 2024

soma belediyesi ihalesi

soma belediyesi ihalesi

Soma Belediyesi Atatürk Caddesi'ndeki 850 metrekare arsasını kat karşılığı ihaleye çıkarttı. İhale ne zaman?

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Soma Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Dörtyol Belediyesi'nden 38 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesinde Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon inşaatı yaptırıyor. İnşaat ihalesi 5 Kasım'da gerçekleşecek..

Çameli Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çameli Belediyesi, Yeni Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bin 423 metrekarelik arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat ihalesi 12 Eylül'de gerçekleşecek..

Turhal Belediyesi'nden 64,1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Turhal Belediyesi Osmangazi Mahallesi'nde inşaat ihalesi yapıyor. İhale 28 Haziran 2018 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Manisa Soma'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Soma Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 28 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

soma belediyesi ihalesi Haberi

soma belediyesi ihalesi

 

Tahmini bedeli 2 milyon 570 bin YTL olan ihale 14 Ağustos günü saat 14.30'da yapılacak. 5 bin 936 metrekare inşaat izni olan arsanın ihalesi kapalı teklif usulüyle...