25 / 04 / 2024

Soner Çetin Kurttepe

Soner Çetin Kurttepe

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, Kurttepe'ye "park", üniversiteli öğrencilere de yurt yapma sözü verdi. Çetin, "Yeri hazır, parası tamam, bir tek kuruş belediyenin kasasından çıkmayacak" diye konuştu.

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Adana Şambayadı'nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını söyledi. 

Çukurova Metrosu etap etap tamamlanacak!

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

Çukurova'da dönüşümle modern bir şehir kurulacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "afet riskli alan üzerinde kurulu Belediye Evleri mahallesinde bin 78 dönüm alan üzerinde yapılacak kentsel dönüşümle, modern bir şehir kuruyoruz" dedi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Soner Çetin'den Adanalı müteahhitlere uyarı!

Kentsel dönüşümde önceliğin Adanalı müteahhitlerde olduğunu söyleyen Akamder Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kentsel dönüşümü TOKİ haricinde, müteahhitlerinde yapması gereğini dile getirildi.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Soner Çetin Kurttepe Haberi

Soner Çetin Kurttepe


CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, Kurttepe'ye "park", üniversiteli öğrencilere de yurt yapma sözü verdi. Çetin, "Yeri hazır, parası tamam, bir tek kuruş belediyenin kasasından çıkmayacak" diye konuştu. 


CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, Kurttepe Mahallesi'nde düzenlenen sokak arası toplantısında çocuk parkı yapma sözü verdi. Mustafa Kütük adlı bir yurttaşın "Evimin önü imar planında yeşil alan ve park olarak gözüküyor. En yakın park iki kilometre uzakta. Buraya park mümkün olabilir mi?" diye ricada bulundu. Çetin de mahallelerinin önünde "Seçildikten sonra ilk işlerimizden biri bu sorunu çözmek olacak. Eğer o arsa yeşil alansa en kısa sürede parkınızı yapıp çocuklara hediye edeceğiz, hiç merak etmeyin" diye konuştu. Çetin ayrıca öğrenci yurdu yapacağnı da belirtti. 


Adana...