18 / 04 / 2024

Songül İlgen

Songül İlgen

Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Songül İlgen tarafından kuruldu...

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Cemkar Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Songül Kaya tarafından kuruldu.

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyıldız, Jeesica Marrufo ve Songül Öztürk ortaklığında kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirs İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Orhan Demir ve Songül Demir ortaklığında kuruldu.

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Ktb İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ktb İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Songül Şimşek tarafından kuruldu.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Songül Taş Hakverdi tarafından kuruldu.

Songül İlgen Haberi

Songül İlgen

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurtiçinde ve yurtdışında her nevi bina, konut, prefabrik konut, plazalar, rezidanslar, tatil sitesi, spor tesisi, turistik site, dinlenme tesisi, sanayi sitesi, otel, motel, okul, hastane, iş hanı, fabrika, sinema, tiyatro, opera, petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte gayrimenkul yapıları ile köprü, yat limanı, tünel, yol, sulama ve içme suyu tesisleri ile kanalizasyon tesisleri ve barajların yapı taahhüdünde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kavacık Fatih Sultan Mehmet Caddesi Sezgin Sokak NO:14/1 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Songül İlgen tarafından...