24 / 04 / 2024

sönmezkent konakları fiyat

sönmezkent konakları fiyat

İzmir Gümüldür Sönmezkent Konakları'nda satışı devam eden, hemen teslim son 9 villanın fiyatı 550 bin liradan başlıyor

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına zam yağmuru başladı! Fiyatlar resmen fırladı! 16 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden olan demire bugün zam geldi. Gelen zamların ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 demir fiyat listesi. 

Dolardaki artış demir fiyatlarını uçurdu! Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurundaki artış inşaatta kullanılan demir fiyatlarını yükseltti. Demirin ton fiyatı İstanbul'da 16 bin 500 liraya kadar yükseldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 13 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Döviz kurları bugün rekor seviyelere yükseldi. Dolar ve euro kuru rekor kırdı. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 11 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen uçuşa geçti! Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları beş ayın en düşük seviyesine gerilerken yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyaları resmen uçuşa geçti. Fiyatlar fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektörüne bomba gibi düştü. İnşaat malzeme fiyatları tavan yaparken gelen indirim haberleri sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. Demir fiyatları ne kadar oldu?  1 ton demir fiyatı kaç lira? 8 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına uzun bir aradan sonra büyük bir zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları resmen çakıldı!  5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde inşaat sektöründe demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Demir fiyatlarında resmen indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Fiyatlar yerle bir oldu! 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün 200 lira indirim geldi. Gelen indirim sonrasında demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatları adeta yerle bir oldu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi, hurda işi yapna vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar?  Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar dibe vurdu! 2 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı kritik seviye olan 16 bin liranın altına geriledi. Fiyatlar resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 2 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerden sonra güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor.Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

sönmezkent konakları fiyat Haberi

sönmezkent konakları fiyat

Sönmez Grup tarafından İzmir Menderes Gümüldür'de 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Sönmezkent Konakları 64 villadan meydana geliyor.

Sönmez Kent Konakları'nda 3+1 Ayışığı Villaları 194 metrekare, 3+1 Sinay Villaları 145 metrekare, 3+1 Rüzgar Gülü Villaları ise 121 metrekare olarak tasarlandı.

Sönmezkent Evleri'nde minimum fiyat 550 bin lira, maksimum fiyat ise 650 bin lira olarak belirlendi. Proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

Gümüldür Sönmezkent Konakları'nın sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, otopark, peyzaj alanları bulunuyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor.

Sönmezkent Villaları, İzmir'e 30 dakika, Çeşme'ye 40 dakika, Selçuk'a 20 dakika mesafede yer alıyor.


0232 782 65 65


http://www.sonmezbudakinsaat.com


Ceren...