19 / 04 / 2024

Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu

Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu

Yıldız Holding "sorumlu beslenme" prensiplerini, "Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu" altında bir araya getirerek, Türkiye 'de bu alanda kılavuz belirleyen ilk gıda şirketlerinden biri oldu.

Kat mülkiyetine geçiş tapu değişimi nasıl olur?

Bir bağımsız bölüm üzerinde kat mülkiyeti hakkı kurulabiliyor. Kat mülkiyetine geçişte tapu değişimi için gerekli olan belgeler ile tapu müdürlüğüne müracaat edilmesi ve masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki, kat mülkiyetine geçiş tapu değişimi nasıl olur?

Yalova'da İlyasköy Sulama Suyu Göleti inşa ediliyor!

Yalova’da tarımsal sulamada büyük bir rahatlama sağlayacak olan 100 bin metre küp su tutma kapasiteli İlyasköy Sulama Suyu Göleti’nin yapımına başlandı. 270 bin TL’ye mal olacak gölet 2015 yılı sonuna kadar bitirilecek.

Vodafone Arena, Fenerbahçe derbisine yetişecek mi?

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak siyah beyazlıların Almanya kampını ziyaret etti. Albayrak, ""İnşallah stadı oraya yetiştirmeye çalışıyoruz.Başkanımız hedef olarak o tarihleri gösterdi." dedi.

Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması için acele kamulaştırma!

Karaman-Merkez Akın Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla Karaman Merkez Yukarı Akın ve Aşağı Akın'da belirlenen parseller için acele kamulaştırma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yalova İlyasköy Göleti’nin inşaatı başladı!

Yalova’da tarımsal sulamada büyük bir rahatlama sağlayacak olan 100 bin metre küp su tutma kapasiteli İlyasköy Sulama Suyu Göleti’nin yapımına başlandı. 270 bin TL’ye mal olacak gölet 2015 yılı sonuna kadar bitirilecek.

Seferihisar Gödence Göleti ek yatırım programında!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aliağa Kalabak Göleti ve Sulaması'nın ardından Seferihisar Gödence Göleti projesinin de ek yatırım programına alındığını söyledi.

Aliağa Kalabak Göleti'nin inşaat ihalesi başlıyor!

Bakan Eroğlu'nun talimatıyla hayata geçirilecek Aliağa Kalabak Göleti ve Sulaması projesi ile bölgenin topraklarına bereket gelecek. Projenin inşaat ihalesi için hazırlıklara başlandı.

Kastamonu Kösen Çayın Göleti yükseliyor!

Kösen Çayın Göleti yükseltme inşaatını inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin; "Ulaşımın çamur tabakası nedeniyle neredeyse imkansız olduğu zor şartlar altında hızlıca ilerleyen bu devasa proje devletimizin gücünün eşsiz bir örneği" dedi.

Antalya Kumluca'daki Adrasan Göleti’nde çalışmalar devam ediyor!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Göleti’nde incelmelerde bulundu. Kumluca’da Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Adrasan Göleti’nde gövde dolgusu çalışmaları sürüyor.

Ev sahibi kiracının ödemediği aidattan sorumlu mudur?

Kanunen evde kiracı olması halinde aidatı ödeme sorumluluğu kiracılarda oluyor. Peki, evinizde kiracınız olduğunu düşünelim. Kiracı aidat ödemezse ne olur? Ev sahibi kiracının ödemediği aidattan sorumlu mudur?

Hasanlı Göleti 2016'da tamamlanacak!

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Taşköprü ilçesinde 50 yıllık kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi!

Satışı yargıya taşınan Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri "Anneler Günü'nde, Gölet Park ve Doğa Ana'ya Sahip çıkıyoruz etkinliğimizi başlattık ve devam edeceğiz" dedi.

Aydın Karacasu Işıklar Bozyer Göleti kamulaştırılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Karacasu Işıklar Bozyer Göleti’nin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu Haberi

Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu

Son altı yılda United Biscuits, Gopa ve DeMet's olmak üzere dünya çapında üç önemli satın alım gerçekleştiren Yıldız Holding, "Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu" ile global arenada yerini sağlamlaştırırken, Türkiye'de gıdanın ve sağlıklı nesillerin geleceğine katkı sağlayacak bir çalışmayı da sektöre kazandırmış oldu.


Gıda sektöründe ilk Ar-Ge laboratuvarı, ilk hijyen laboratuvarı ve ilk inovasyon merkezini kurarak tüketicisini kaliteli ürünlerle buluşturmayı ilke edinen Yıldız Holding, toplumu güncel sağlık konularında bilgilendirmek için 2009 yılında da Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı'nı kurmuştu.


Kurucusu Sabri Ülker'in, "Kendim yemediğim, çocuklarıma yedirmediğim hiçbir şeyi tüketicime yedirmem" ilkesinden yola çıkan Yıldız Holding, daha sağlıklı bir yaşam için Ar-Ge çalışmalarından, genç yaşta dengeli beslenmenin öneminin yaygınlaştırılmasına kadar birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor.


Sorumlu Beslenme İletişimi Kılavuzu


Türk gıda sektörünün standartlarının belirlenmesinde 70...