26 / 04 / 2024

sosyal refah paketi 2021

sosyal refah paketi 2021

Emekliler ve asgari ücretliler için ‘sosyal refah paketi’ hazırlandı. TBMM'ye sunulan kanun teklifi kabul edilirse, en düşük emekli aylığına asgari ücret şartı getirilecek.

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Zamlı aile destek ödemeleri ne kadar olacak? Aile destek paketi Kasım 2023 ödemeleri yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşa her ay destek ödemesi yapıyor. Bu destek ödemelerinden en çok merak edilen ise Aile Destek Paketi ödemeleri.

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

Dar gelirli karalar bağladı! Aile Destek Programı ödemeleri uzatıldı mı? Sosyal destek ödemesine zam gelecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, sosyal destek ödemeleri bitti mi? İşte detaylar...

Dar gelirli vatandaş müjdeli haberi bekliyor! Aile Destek paketi 1250 TL'lik yeni mayıs ayı ödemeleri hesaplara...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? 2023 Aile destek paketi ne zaman bitecek?

Müjdeyi Bakan verdi! Emekliye “refah payı” ödenecek!

Emeklilerin enflasyon karşısında maaşlarının giderek erimesinin önüne geçecek düzenleme Temmuz ayında yapılacak. Milyonlarca emekliye nefes aldırması beklenen düzenlemeyi Çalışma ve Sosyal Bakanı Vedat Bilgin duyurdu ve emeklilere “refah payı” ödeneceğini açıkladı.

Milyonlarca emekliye refah payı müjdesi geldi! Emeklilere ne kadar refah payı verilecek? Tek tek hesaplandı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca emekliye refah payı müjdesini verdi. Peki emeklilere ne kadar refah payı verilecek?

Temmuz zammıyla emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı!

Emekli ve memur maaş zammı için belirleyici olan enflasyon oranları konusunda ayrıntılar belli olurken; ocak, şubat ve mart ayı enflasyon oranlarının belirlenmesi ile 3 aylık zam oranı netleşti. Sosyal refah düzenlemesi ile ayrıntılar kesinleşecek.

Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

Bakanlık açıkladı! Memur emeklisinin maaş farkı ne zaman yatacak?

Memur emeklileri, yapılan zamlardan sonra maaş farklarının ne zaman yatacağı sorusunu merak ederken, açıklama Bakanlık tarafından geldi.  Enflasyon rakamlarına göre belirlenen zamlı maaşlar,  sosyal refah düzenlemesi ile yüzde 30 oranına yükseldi. Peki zam farkı ödemeleri ne zaman yapılacak?  Mem

Dar gelirliye Aile Bakanlığı desteği peşi sıra geliyor! 1250 TL tek tek hesaplara yatıyor! 2023 Aile Destek Paketi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı milyonlarca vatandaşa maddi destek veriyor. Dar gelirliye devlet desteği peşi sıra geliyor! 1250 TL tek tek hesaplara yatıyor! 2023 Aile Destek Paketi...

Müjde 1250 TL hesaplara yatıyor! Başvurusu onaylanan herkes PTT'den hemen peş peşe çekecek! Aile Destek Paketi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Aile Destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı. Peki Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yapılacak? 2023'te Aile Destek Paketi ödemelerine zam gelecek mi? İşte detaylar...

1250 TL Aile Destek Paketi parası ne zaman yatacak? Aile sosyal yardım yeni ay ödemeleri yattı mı?

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, 1250 TL Aile Destek Paketi parası ne zaman yatacak? Aile sosyal yardım ödemeleri yattı mı?

sosyal refah paketi 2021 Haberi

sosyal refah paketi 2021

CHP yönetiminin emekliler ve asgari ücretliler için hazırladığı ‘sosyal refah paketi’ TBMM'ye sunuldu. Yasa teklifi ile en düşük emekli maaşının asgari ücrete endekslenmesini, asgari ücretin Gelir Vergisi’nden muaf olmasını, emeklilerin bayram ikramiyesinin 1.500 liraya yükselmesini, her yıl enflasyon oranına göre artırılmasını ve sandıklardan aylık alanların da bayram ikramiyesi alması isteniyor.

Hürriyet'ten Bülent Sarıoğlu'nun haberine göre; CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından Meclis Başkanlığı’na sunulan teklifin gerekçesinde şun ifadeler kullanıldı: “İkramiyenin maktu bir ödeme olması nedeniyle emekliler açısından satın alma gücü düşmüş, hızla yükselen fiyatlar karşısında etkinliğini yitirmiştir. Pandemi nedeniyle emekli aylıklarının en düşük seviyesinin asgari ücret seviyesine çıkarılmasına ilişkin düzenlemeye paralel olarak emekli ikramiyelerinde de satın alma gücündeki düşüşü önleyecek düzeyde bir iyileştirme...