24 / 04 / 2024

Sosyalist Parti paris genel merkez binası

Sosyalist Parti paris genel merkez binası

Fransız solu Sosyalist Parti'nin başkent Paris'teki tarihi genel merkez binası 45,5 milyon avroya satıldı. Genel merkez binası Fransız solunun "son kalesi" olarak gösteriliyordu. 

Fransız solu Sosyalist Parti'nin genel merkezi 45.5 milyon avroya satıldı!

Fransız solu Sosyalist Parti'nin başkent Paris'teki tarihi genel merkez binası 45,5 milyon avroya satıldı. Genel merkez binası Fransız solunun "son kalesi" olarak gösteriliyordu. 

Demokrat Parti merkez binası 145.3 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara ili, Çankaya ilçesi, Balgat Mahallesinde yer alan Demokrat Parti'nin genel merkezi 154 milyon 335 bin 167 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Demokrat Parti'nin merkez binası yeniden satışta!

Türk siyasi tarihinin en önemli partileri arasında yer alan Demokrat Parti'nin Ankara'dkai genel merkez binası icradan yeniden satışa çıkarıldı. 

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

Ali Coşkun, İyi Parti'nin kurucular kurulunda!

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti'nin kurucular kurulunda inşaat sektöründen Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun da yer alıyor...

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

İşte Paris Hilton'un köpeğinin villası!

Paris Hilton, köpeğine özel yaptırdığı malikanenin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Hilton'un paylaşımı büyük beğeni topladı.

Paris'te konut kiralamaya kısıtlama!

Fransa'nın başkenti Paris'te internetten konut kiralamaya kısıtlandı. Evlerini kiralayanların öncelikle yerel yönetimlere kayıtlı olması gerekiyor.

Aeroports de Paris, TAV’daki yüzde 43'lük hissesini devredecek!

Akfen'in yüzde 8.1 oranındaki payını 160 milyon dolara satın alan Aeroports de Paris, şimdilerde TAV’daki yüzde 43'lük hissesini devretmeye hazırlanıyor.

Akfen, TAV’daki yüzde 8.1’lik payını Aéroports de Paris’e devrediyor!

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’de kalan yüzde 8.1’lik payı için Fransa merkezli Aéroports de Paris Group şirketi ile hisse devri anlaşması imzaladı. Akfen, bu devirden elde edeceği geliri Türkiye’de hayata geçireceği 6.7 milyar liralık yatırım paketi için kullanmayı planlıyor.

23 Nisan’da Eston Şehir’de çocuklara özel parti!

Eston Şehir Mahallem'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel parti düzenlenecek.

Paris'teki caminin yerine oyun merkezi yapılacak!

Fransa'nın başkenti Paris'in Clichy-la-Garenne banliyösündeki cami tahliye edilerek kapatıldı. Belediyenin de cami derneğine daha küçük bir ibadet yeri önerdiği ve burayı multimedya merkezi haline getirmeyi planladığı açıklandı.

Petrol zengini Bakü'de Paris inşa ediliyor!

Petrol zengini bugünkü Bakü kendisini yeniliyor. Geniş bulvarları ve muhteşem apartmanlarıyla burası Paris'e çok benziyor. Yeni inşa edilen Venedik tarzı bir kanalda gondollar yüzüyor.

Sosyalist Parti paris genel merkez binası Haberi

Sosyalist Parti paris genel merkez binası

Fransız siyasetinin son dönemine damgasını vuran ve son seçimlerde büyük hezimete uğrayan Sosyalist Partinin (PS) başkent Paris'teki tarihi genel merkez binası satıldı. 


Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde Sosyalist Parti'den yapılan açıklamaya yer verildi. 45,5 milyon avroya satılan bina için parti, "1981 yılında eski Cumhurbaşkanı François Mitterrand'ın seçim zaferi sonrası satın alınan ve Fransız solu için sembolik değere sahip olan Paris'in Solferino Sokağı'ndaki genel merkez binası satıldı." açıklamasını yaptı. 


Sosyalist Parti'nin satış ilanı sonrasında partiye yaklaşık 10 teklif geldi. Tarihi bina, Fransa ve Polonya'da 30'dan fazla alışveriş merkezi işleten bir gruba satıldı. 


Satış işlemleri 2018 yılının Şubat ayında sonuçlanacak ve 2 yıl sürecek tamirattan sonra yeni sahipleri tarafından ofis olarak kullanılacak. Satılan genel merkez binası Fransız solunun "son kalesi" olarak...