28 / 03 / 2024

Soubra Group Emlak adres 

Soubra Group Emlak adres 

Soubra Group Emlak Otomotiv Bilişim İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL Abdul El Rohman Soubra tarafından kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Addeen Abukhader tarafından kuruldu.

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Khadem Doust tarafından kuruldu.

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kıfah Alhac Kaddur tarafından kuruldu.

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Averi tarafından kuruldu.

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bamalhas tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kusa tarafından kuruldu.

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Emlak Ajansı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şahan tarafından kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Ozan Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ozan tarafından kuruldu. 

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riyad Al Fahad Group Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Oğuz Özuçak tarafından kuruldu.

Soubra Group Emlak adres  Haberi

Soubra Group Emlak adres 

Soubra Group Emlak Otomotiv Bilişim İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL Abdul El Rohman Soubra tarafından kuruldu.

Soubra Group Emlak Otomotiv Bilişim İthalat Ve İhracat Limited Şirketi konusu:
EMLAK : Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. OTOMOTİV : Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını...