25 / 04 / 2024

soyak evrekada kurasız ev satışı

soyak evrekada kurasız ev satışı

Soyak Evreka'da 75 metrekare konutlar aylık 300 YTL'den, 100 metrekare konutlar ise 600 YTL'den başlayan taksitlerle satışta!

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

TOKİ'den kurasız çekilişsiz ev sahibi olma fırsatı!

Yaptığı projelerle her yıl yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan TOKİ Ağustos ayı fırsatlarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ tarafından hangi illerde konut satışı yapılacak? İşte konut ve iş yeri satışı yapılacak iller...

TOKİ'den 17 ilde kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 17 şehirde kurasız konut fırsatı sunuyor. Projeler için ödenecek en düşük peşinat bedeli 5 bin lira, en düşük aylık taksit bedeli ise 344,45 lira olarak belirlendi.

TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde 473 konutu kurasız olarak satışa çıkardı. Peki kurasız satış kapsamında hangi ilde kaç konut var? Projelerdeki minimum ve maksimum fiyat kaç TL? İşte  TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'nin kurasız konut satışı hangi illerde var?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız olarak konut satışı gerçekleştirecek. Peki 5 bin lira peşinat imkanı ve 344,45 lira taksitle ev sahibi olunabilen projeler hangi illerde? 

TOKİ'den 10 ilde kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız konut fırsatı sunuyor. Projeler için ödenecek peşinat bedeli 5 bin liradan, aylık taksit tutarı ise 344,45 liradan başlıyor.

TOKİ hangi illerde kurasız ev satıyor?

TOKİ 22 ilde uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki TOKİ hangi illerde kurasız ev sahibi yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? TOKİ kurasız ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen her şey...

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019!

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019!

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin bugün itibariyle başladığı TOKİ Başakşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019!

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

soyak evrekada kurasız ev satışı Haberi

soyak evrekada kurasız ev satışı

Soyak Evreka projesinde 75 metrekare, 2+1 konutların ortalama satış fiyatı 170 bin 130 YTL, yüzde 25 peşinat istenen kampanya, aylık 300 YTL'den taksitlerle başlıyor. Taksit ödemeleri 2'nci yıl 750 YTL, 3'üncü yıl 1.000 YTL , taksitler ilerleyen yıllarda artıyor.

Evreka projesinde 100 metrekare, 3+1 konutların ortalama satış fiyatı ise 217 bin 770 YTL, yüzde 25 peşinat istenen kampanyada aylık taksitler 600 YTL'den başlıyor. Taksit ödemeleri 2'nci yıl 1.000 YTL, 3'üncü yıl 1.500 YTL, taksitler ilerleyen yıllarda artıyor.

Sayıları giderek artan uluslararası şirketler, iş merkezleri ve üniversiteleriyle çekim merkezi haline gelen Kartal'a inşa edilecek, Soyak...