26 / 04 / 2024

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk

Soyak'ın ilkokulları hedefleyen ve sürdürülebilir yaşamı öğreten 'Akıllı Yıldızlar' Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin web sitesinin ardından Akıllı Yıldızlar Şehri oyunu da erişime açıldı.

Fatma Çelenk yeşil binalar hakkında konuşma yaptı!

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk 4 Nisan’da Eduplus tarafından düzenlenen 2. Yenilikçi Markalar Zirvesi’nde ‘Pazarlama Yönetiminde Yeni Dünya Trendleri’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı

Fatma Çelenk: İtibar, hatalarını nasıl yönettiğinle ilintilidir!

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk 17-19 Ekim 2012 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen Uluslararası İtibar Yönetimi Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı

Soyak'tan farkındalık yaratan proje: Geleceğe bir damla sakla!

Soyak, yeterli içme suyu bulmada sıkıntı çekilen dünyada “Geleceğe Bir Damla Sakla” projesiyle küresel ısınmaya karşı ciddi bir adım attı

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Fatma Çelenk kimdir?

Uzun yıllardır Soyak Holding'te Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünü yürüten Fatma Çelenk görevinden ayrıldı. Peki Fatma Çelenk kimdir? 

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Akfen Holding'e Kurumsal Dönüşüm Ödülü!

Akfen Holding, 2017 SAP Kalite Ödülleri’nde ‘Kurumsal Dönüşüm - Business Transformation’ kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu..

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Fatma Çelenk: Sürdürülebilir dünya isteği yaygınlaşmalı!

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, günümüzün en önemli konusu olan sürdürülebilirlik yaklaşımının geniş kitlelerce benimsenmesi için şirketlere büyük görev düştüğünü söyledi.

TAV kurumsal yönetim notunu artırdı!

TAV Havalimanları Holding, Kurumsal Yönetim Derecelendirme Dönemsel Revizyon Raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirket, kurumsal yönetim notunu 8. kez artırdı.

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli CEO'su istifa etti!

Gayrimenkul sektörünün 3 önemli ismi Emaar'da Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, Ağaoğlu CEO'su Önder Halisdemir ve Soyak Holding CEO'luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel görevlerinden istifa etti.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk Haberi

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk

Gayrimenkul sektöründe öncü projelere imza atan Soyak, 'Akıllı Yıldızlar Şehri' oyunuyla hem enerji tasarrufunu öğretiyor, hem de sürdürülebilir yaşam yaklaşımını çocuklara aşılıyor. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, "Soyak adı bugün artık sürdürülebilirlikle anılıyor. Sürdürülebilirlik yaklaşımını odak edinmiş bir şirket olarak elimizi taşın altına koyduk. Ve Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Sosyal Sorumluluk projemizi başlattık. Çünkü kıt kaynaklardan üretilen, doğalgaz, elektrik gibi enerjilerin tasarrufu dünyanın geleceğini belirleyecek" şeklinde konuşaıak projeyi tanıttı. 


Çelenk şöyle devam etti: "Soyak adı bugün aıtık sürdürülebilirlikle anılıyor. Sürdürülebilirlik yaklaşımını odak edinmiş bü' şirket olarak elimizi taşın altına koyduk. Ve bu konuda ilkokullarla, öğrencilerle ve öğretmenlerle yol almak istedik. Soyak olarak, 2007 yılında hayata geçirdiğimiz 'Geleceğe Bir Damla Sakla' kurumsal sosyal sorumluluk projesinin ardından bu sefer eneıji...