27 / 04 / 2024

Soyak projeleri soyak 2015 projeleri

Soyak projeleri soyak 2015 projeleri

Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak; 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarına katılım göstererek, projelerini Ortadoğu’daki yatırımcıların ilgisine sundu.

Soyak Konforia'da teslime kadar kira desteğiyle ev sahibi olun!

SOYAK, "Geleceğin Projeleri"ne bir yenisini daha ekledi.Soyak Konforia teslimine kadar kira desteğiyle ev sahibi olun.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Soyak, Cityscape Global'de 6,5 milyon dolarlık teklif aldı!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Soho projesi için Cityscape Global'de 3 kişiden, gelecek projeleri için de 35 kişiden ön rezervasyon aldıklarını ifade etti. Çamlıbel, bunun yaklaşık değerinin 6,5 milyon dolar olduğunu söyledi.

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

Soyak Oxygen'de 3+1 daireler 355 bin TL'den başlıyor!

İstanbul ve İzmir’de ürettiği konut projeleri ile oturumcu ve yatırımcıların tercihi olan SOYAK, İzmir’de yatırım yapmak isteyenler için ‘muhteşem’ bir kampanya başlattı.

Soyak Yapı web sitesini yeniledi!

Soyak Yapı tüketici alışkanlıklarını doğrultusunda web sitesini yeniledi. Sitede yüksek kalitede görsel, video ve zengin metin içerikleriyle Soyak projeleri ve kampanyaları hakkında güncel bilgiler bulunuyor.

Soyak Evostar’da 1+1 daireler 184 bin TL!

İstanbul’un yükselen değeri Halkalı’da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar diğer projeleri bir bir dolaşmaktan kurataracak 1+1 fırsatı sunuyor. Soyak Evostar’da 1+1 daireler 184 bin TL'den başlıyor.

Soyak ayda 100 aileyi ev sahibi yapıyor!

Öncü projelere imza atan Soyak’ın konut projeleri çok rağbet görüyor. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel “Soyak olarak ayda 100-150 aileyi konut sahibi yaparak geleceklerini güven altına alıyoruz” dedi.

Dünden bugüne Soyak projelerinde prim!

Markalı konut projelerinden bir ev sahibi olmanın hayalini kuranlar için firmaların geçmişi önemli bir kriter. İlk olarak Soyak’ı ele aldığımız haberimizde, firmanın bugüne kadar hayata geçirdiği projeleri ve alıcısına ne kadar kazandırdığını araştırdık…

Soyak'tan projelerinde yeni kampanya! Yüzde 1 KDV avantajı!

Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak’ın İstanbul ve İzmir’de inşaası devam eden tüm projeleri yüzde 1 KDV taahhüdüyle satılıyor.

Soho Soyak Zincirlikuyu'da 1+1'ler 348 bin Eurodan başlıyor!

İnşası devam eden Optimus ve Soho projeleri için yeşil bina konusunda LEED GOLD adayı olan Soyak bu projelerinde çevreyi ve doğal yaşamı korumak, enerji ve su tasarrufu sağlamak adına geliştirdiği akıllı çözümleri paylaştı...

Soyak Siesta 1. ve 2. etap inşaatları tamamlanmak üzere!

Soyak Siesta projesinin 1. ve 2. etaplarının sahiplerine teslim süresi gittikçe yaklaşıyor. Projenin ilk etaplarının inşaatının tamamlanmak üzere olduğu, peyzaj çalışmalarının hızla sürdüğü Soyak Siesta'da herşey sak

Soyak projeleri soyak 2015 projeleri Haberi

Soyak projeleri soyak 2015 projeleri

Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak; 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarına katılım göstererek, projelerini Ortadoğu’daki yatırımcıların ilgisine sundu. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.


Soyak,50 yılı aşkın süredir gayrimenkul, enerji, döküm ve çimento sektörlerinde 12 şirketi ve 1300 çalışanı, güçlü finansal ve kurumsal yapısı, esnek iş yapış yöntemleri ile gayrimenkul sektöründe ilk ve tek Ulusal Kalite Belgesi kazanmaya hak kazanan şirketi. Özellikle gayrimenkul sektörüne kazandırdığı enerji verimli ‘yeşil bina’ konseptiyle hem Türkiye’nin marka proje değerlerine hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bugüne kadar 50.000 aileyi ev sahibi yapan Soyak, Türk gayrimenkul sektörüne kazandırdığı birçok...