16 / 04 / 2024

soyak tahincioğlu eleman alımı

soyak tahincioğlu eleman alımı

Borova Yapı, Soyak-Tahincioğlu, Yenigün İnşaat, Ayhanlar Holding, Met Mühendislik, Yazıcıoğlu ve Erbek çeşitli alanlarda istihdam edilmek üzere elemanlar alacak.

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

24 bin metrekare arsa alanı üzerinde Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinde fiyatlar 511 bin TL'den başlıyor. İşte, Tahincioğlu Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. 5 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Tahincioğlu, 5 projeden 10 milyar TL gelir bekliyor!

Tahincioğlu, gayrimenkulde yatırımlarını sürdürüyor. Şehir merkezinden ilk kez Başakşehir’e yönelen şirket, 3 yılda hayata geçireceği 5 projeden 10 milyar liralık satış geliri hedefliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle Silver ödülü aldı!

Tahincioğlu, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde 'İstanbul'u Resmet' projesiyle Silver ödülünü almaya hak kazandı.

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Tahincioğlu’ndan geleceğin mimar ve mühendislerine şantiye!

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Tahincioğlu İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı!

İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 1.8 milyar TL ile kazanan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek. Proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yayılacak. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

soyak tahincioğlu eleman alımı Haberi

soyak tahincioğlu eleman alımı

1) Borova Yapı Endüstrisi:  Yurtdışı projelerinde görevlendirilmek üzere elemanlar alacak. Eleman alınacak alanlar şunlar: Proje müdürü ve muhasebe müdürü. Başvurular [email protected] adresine veya 0216 425 04 97 no'lu faksa  yapılabilecek.


 


2)Soyak – Tahincioğlu Yönetim ve Danışmanlık: Yakında alışveriş merkezi yatırımlarına hazırlanan ortaklık, alışveriş merkezi veya iş  merkezi projelerinde deneyimli, kurumsal organizasyonlarda ve benzeri büyük projelerde bu görevi yürütmüş elemanlar alacak: Teknik ofis müdürü, planlama mühendisi, sözleşme mühendisi, mimar, inşaat mühendisi, mekanik...