25 / 04 / 2024

Soyak Yapı ödülleri

Soyak Yapı ödülleri

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi’nde iki ödüle birden layık görüldü.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Soyak Yapı’ya Real Estate Stars’dan 2 ödül!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi’nde iki ödüle birden layık görüldü.

Soyak Yapı ödülleri Haberi

Soyak Yapı ödülleri

Capital ve Ekonomist Dergisi iş birliğiyle düzenlenen Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi; inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isim ve kurumlarını bir araya getirdi. 27 Eylül günü, Ritz Carlton’da gerçekleşen ve 24 firmanın katıldığı organizasyonda Real Estate Stars ödülleri 3 ayrı kategoride sahiplerini buldu.


Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, zirveden iki ödülle döndü. Soyak Yapı, ‘En çok konut projesi yürüten şirketler’ ve ‘En çok konut satan şirketler’ kategorilerinde ödüle layık bulundu.


55 yıllık tecrübesiyle bugüne kadar 55.000 konut üreten Soyak Yapı, yakın geçmişte Soyak Yenişehir, Soyak Olympiakent, Soyak Mavişehir, Soyak Siesta, Soyak SOHO, Soyak Park Aparts, Soyak Evostar ve Soyak Mavişehir Optimus gibi marka projelere imza attı. Şirket, halen İstanbul Kuzey Bahçeşehir’de 5.000...