29 / 03 / 2024

Sözüneri Mimarlık projeleri

Sözüneri Mimarlık projeleri

Şehrin kaderini belirleyen yapılarda imzası bulunan Sözüneri Mimarlık, yılda ortalama 2 milyon metrekarelik proje üretiyor. İnşası süren Timsah Arena ile proje hazırlıkları devam eden Bursa Adalet Kampüsü de bugün Sözüneri Mimarlık'ın kalemine emanet...

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Varis tarafından kuruldu.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta  2 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgut Akyüz tarafından kuruldu.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Burak Akyıldız İç Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Akyıldız tarafından kuruldu.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Fsm Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yakar tarafından kuruldu.

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Sözüneri Mimarlık projeleri Haberi

Sözüneri Mimarlık projeleri

Şehrin kaderini belirleyen yapılarda imzası bulunan Sözüneri Mimarlık, yılda ortalama 2 milyon metrekarelik proje üretiyor. İnşası süren Timsah Arena ile proje hazırlıkları devam eden Bursa Adalet Kampüsü de bugün Sözüneri Mimarlık'ın kalemine emanet... 



Bursa Sheraton-Aloft, Holiday in Ekspres, Beyçelik Gestamp, Ermaksan, Valeo, Yazaki Kablo Sistemleri, Bursa Beton İdari Merkezi, İnegöl AVM-Otel, Özdilek Yalova, Harput Grup Nilüfer Park, Hasan Öztimur İnşaat Fakültesi, Muammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesi. .. Bu yapılar 30 yılı aşkın süredir Bursa'nın mimari dokusuna şekil veren, alanında kentin en iyi isimlerinin başında gelen Sözüneri Mimarlık'ın hayafa geçirdiği projelerden sadece birkaç tanesi. 


Ulusal ve uluslararası düzeyde mimarlık hizmeti veren ve yılda ortalama 2 milyon metrekarelik proje üreten Sözüneri, turizmden sanayiye, eğitimden sağlığa, spordan kentsel dönüşüme kadar yapı sektörüne yönelik geniş...