19 / 04 / 2024

spk açığa satış

spk açığa satış

Sermaye Piyasası Kurulunca(SPK), yatırımcılar tarafından satışa konu edilecek Akbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Vakıfbank ve Yapı Kredi payları için depo şartı uygulanacak.

Asgari ücreti fırsat bilip fahiş artış yapan piyasa gitti, 'kaça satılıyorsa satılsın' piyasası geldi!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda asgari ücret zammını fırsat bilip fahiş artış yapan piyasanın gittiğini açıkladı. İşte o paylaşım...

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Yatırımcılar dikkat! SPK’dan depremin ardından yeni kararlar geldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), deprem bölgesindeki müşterilerin kredili işlemler, VİOP ve kaldıraçlı işlemlerine esneklik sağlarken, bugün de açığa satış yasağının devam edeceğini, satışa konu edilecek paylar için depo şartı uygulamasının ise sonlandığını duyurdu.

Toyota Hilux, Aralık ayında kaça satılıyor? Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Toyota’nın hem şehirde hem de arazide üstün performans gösteren karizmatik aracı Hilux’un Aralık ayı fiyatları açıklandı.. İşte Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Seat Leon’a bu ay 40 bin TL zam geldi! İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…

2021 yılının satın alınabilecek en iyi otomobili ödülüne sahip Seat Leon’un fiyatı kasım ayında 40 bin lira arttı. Peki Seat Leon’un özellikleri neler? Seat Leon kasım ayında kaça satılıyor? İşte 14 Kasım 2022 fiyat listesi…

Türkiye en çok Birleşik Krallık’a satış yaptı! Üç çeyrekte 3,7 milyar dolar oldu

Hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu içine alan "eşya taşımaya mahsus olan motorlu taşıtlar" ihracatında, ocak ve eylül zaman diliminde en çok dış satım Birleşik Krallık'a gerçekleşti. İşte detaylar…

En fazla açığa satış yapılan hisseler belli oldu

Borsada toplamda 12 milyar 850 milyon Türk Lirası seviyesinde açığa satış gerçekleşti. Borsanın toplam işlem hacmi ise 76,2 milyar Türk Liradan 113,2 milyar Türk Liraya yükseldi. Verilere göre bugün gerçekleşen toplam işlem hacmi ise içindeki açığa satışların oranı yüzde 11,35 oldu.

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Son dakika açıklaması! Vatandaşa satılacak arsa sayısı 100 binden 1 milyona çakacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı. Sosyal konut projesi kapsamındaki arsa  satışı 10'a katlanacak. Hangi ilde ne kadar arsa arzı yapılacak çalışması başladı.

spk açığa satış Haberi

spk açığa satış

Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK), yatırımcılar tarafından satışa konu edilecek BIST 30 Endeksi dahilindeki banka payları için depo şartı uygulanacağı ve söz konusu satışın sadece ilgili kıymetin bulunduğu yatırım kuruluşları üzerinden yapabileceği bildirildi.

SPK'nın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre, sermaye piyasalarının güvenilir, şeffaf ve istikrarlı bir ortamda işleyişinin sağlanması ile yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen Akbank (AKBNK.E), Garanti Bankası (GARAN.E), Halkbank (HALKB.E), İş Bankası (C) (ISCTR.E), Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB.E), Vakıfbank (VAKBN.E), Yapı Kredi (YKBNK.E) paylarında bugünden itibaren geçici olarak açığa satış işlemlerine yasak getirildi.

Anadolu Ajansı2nda yer alan habere göre; gün içinde açığa satış tuşuna basılmadan yapılan ve aynı gün içinde kapatılan pozisyonlar da söz konusu yasak kapsamına dahil edildi.Yatırımcılar tarafından satışa konu edilecek söz konusu banka payları...