23 / 04 / 2024

spor city örnek daire

spor city örnek daire

Spor City örnek daire görüntüleri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Spor City örnek daire! 60 ay 0 faiz!

Spor City örnek daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Ozanlar Yapı tarafından Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede 60 ay vade farksız ödeme seçeneği yer alıyor...

Sporcity Esenyurt teslim tarihi!

Sporcity Esenyurt teslim tarihi kapsamında konutlar 2014 yılında teslim edilecek. Ozanlar Yapı projesi Sporcity Esenyurt Evleri kapsamında dairelerin 2014 yılı sonunda Aralık teslimlerin yapılması planlanıyor...

Spor City örnek daire!

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Spor City örnek daire görüntüleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yıkım başladı!

1989'de hizmete açılan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yıkımına başlandı. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu konuyla ilgili olarak, "Dünyaya örnek olabilecek bir tesis planlıyoruz" dedi.

Samut Comfort City kalite ve sağlamlıkta model oldu!

Samut AŞ tarafından Antalya’da yapımına hızla devam edilen Samut Comfort City projesi, kalite ve sağlamlık kategorisinde bölgesine örnek teşkil ediyor.

Decathlon, Metro City’de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 20’inci, İstanbul’daki 6. mağazası Metro City’de açılıyor!

Mersin Tarsus'a iki yeni spor merkezi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a hizmet için çalıştıklarını, maddi sıkıntısı olmayan örnek belediyelerden biri olduklarını söyledi.Can, ''Yeşil Mahalle ve Fatih Mahallesindeki iki yere yaşam boyu spor merkezi yapacağız''dedi.

Jose Luis Rodriguez Zapatero: Dünya İstanbul’u örnek almalı!

Üç gün sürecek Smart City Expo fuarının açılışına katılan eski İspanya Başbakanı Zapatero, “Akıllı şehirler barış mücadelesi verir. Dünya İstanbul’u örnek almalı” dedi

Manisa Muradiye Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Manisa'da yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplu açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor komleksinin güzel bir örnek olduğunu belirtti.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Genel Sekreter Arif Emecen ile birlikte Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu, Çakır "Yaşam ve Spor Merkezi Türkiye'ye örnek olacak" dedi

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi’nin fiziki özellikleri ve işlevselliği yönünden örnek bir tesis olması bekleniyor. Yaşam ve Spor Merkezi’nde açık spor tesisleri hizmet vermeye başlarken, çevre düzenleme çalışmalarında ise sona yaklaşıldı.

Tepebaşı Belediyesi yeni spor alanları kuruyor!

Tepebaşı Belediyesi sağlıklı bir gelecek için çocuklar ve gençlere sunduğu fırsatlarla fark oluşturmaya devam ediyor. Türkiye'ye örnek olan spor alanlarına her geçen gün yenisini ekleyen belediye, binlerce çocuk ve gence, spor yapma fırsatı sunuyor.

Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, örnek bir mühendislik çalışmasıyla Trabzon’da inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi’nin Süper Lig’de sezon bitmeden tamamlanacağını açıkladı.

spor city örnek daire Haberi

spor city örnek daire

Spor City projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü Esenyurt Bölgesi'nde yükseliyor. Spor City örnek daire kısmından önce projeden bahsedelim. 


Spor City Evleri, Ozanlar Yapı tarafından yükseliyor. Ozanlar Yapı Spor City satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Ozanlar Yapı Spor City kapsamında 577 konut yer alıyor. Projedeki konutların alanları 63 metrekareden başlıyor ve de 153 metrekareye kadar yükseliyor. 




Ozanlar Yapı Spor City teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. Ozanlar Yapı Spor City kapsamında sauna, oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve fitness center yer alıyor. Spor City örnek daire görüntüleri...