16 / 04 / 2024

spor malzemeleri

spor malzemeleri

Bim marketler zinciri 14 Ekim Cuma günü için satışa çıkaracağı ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Yeni kataloğa özellikle spor malzemeleri dikkat çekiyor. İşte Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sporcular soluğu A101’de alacak! A101 22 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 marketler 22 Eylül Perşembe gününe özel aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Katalogda spor malzemeleri dikkat çekiyor.

Eşofman takımından dumbell’a sporcuların aradığı her şey Bim’de! Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 14 Ekim Cuma günü için satışa çıkaracağı ürünlerin yer aldığı yeni kataloğunu yayınladı. Yeni kataloğa özellikle spor malzemeleri dikkat çekiyor. İşte Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Seri sonu ürünlerde yüzde 60’a varan indirimler decathlon.com.tr’de. İşte 21 Eylül 2022 Decathlon fiyat listesi

Spor giyim ve spor malzemeleri markası Decathlon seri sonu ürünlerde yüzde 60’ı bulan indirimler uyguluyor.  Her türlü spor dalına yönelik A’dan Z’ye tüm malzeme, giyim ve aksesuar ürünlerini tüketiciyle buluşturan Decathlon, spor severlerin ilk adresi olma niteliği taşıyor.

Sporcular soluğu A101’de alacak! A101 22 Eylül 2022 fiyat listesi

A101 marketler 22 Eylül Perşembe gününe özel aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Katalogda spor malzemeleri dikkat çekiyor.

Agrass Port Spor Malzemeleri Üretim Limited Şirketi kuruldu!

Agrass Port Spor Malzemeleri Üretim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Adem Demirtaş tarafından kuruldu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csore Grass Spor Tesisleri Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım ve K.I.A İsmail ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Symbol AVM 11 Haziran'da açılacak!

Dünyanın en büyük spor malzemeleri marketler zincirlerinden biri olan Fransız merkezli Decathlon firması, Doğu Marmara’nın en büyük karma projesi olan Symbol AVM’de hizmete girecek.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Burhan Felek Spor Kompeksi'nin Kubbe Salon'u yenileniyor!

Burhan Felek Spor Kompeksi içinde yer alan Kubbe Salon tepeden tırnağa yenileniyor. Salon içine sporcuların antrenmanı için iki yumuşak havuz yapılırken, tüm jimnastik malzemeleri sıfırlanıyor...

Antalyalılar kente spor tesisi istiyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa  Akaydın, Antalya 'nın spor tesisi ihtiyacına dikkati çekerek, 'Antalya 'ya tesis yapmamak bu ülkeye ihanettir. Bu kentte olimpiyat düzenleyecek herşeyimiz var,  bir spor tesisimiz yok' dedi

Suat Kılıç'tan Samsun'a 7 bin 500 kişilik spor salonu!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Spor kenti olabilmek için 2 şey lazım, birincisi insan kaynakları, ikincisi spor faaliyetlerinin koordine edileceği alanlar. Biz bunun gereğini yerine getirmeye başladık" dedi

Sivas'a Muhsin Yazıcıoğlu adına spor kompleksi yaptırılıyor!

Kahramanmaraş 'taki helikopter  kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi 'nin (BBP) kurucu genel başkanı  Muhsin Yazıcıoğlu adına, memleketi Sivas 'ta 52 bin 685 metre kare alanda modern  bir spor kompleksi inşa ediliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kıbrıs'ta iki yurt binası devraldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), KKTCdeki Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) mülkiyetinde bulunan ve kendilerine tahsis edilen iki adet yurt binasını bugün resmen teslim aldı

spor malzemeleri Haberi

spor malzemeleri

Bim marketler 14 Ekim Cuma günü yayınladığı katalogda zücaciye ürünlerinden spor malzemelerine, oyuncaktan katlanır bisiklete pek çok ürün var. Spor malzemeleri adına dumbell, eşofman takımları, spor ayakkabı boks torbasına kadar çeşit çeşit ürün yer alıyor.

Peki hangi ürünler ne kadar? Bim’e hangi spor malzemeleri geliyor? Sizler için listeledik.. İşte Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

BİM 14 EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Slazanger Kapüşonlu Sweatshirt: 149 Türk Lirası / 6 taksit

Slazanger Paça Yırtmaçlı Tayt: 129 Türk Lirası / 6 taksit

Scuba Tek Alt Eşofman: 149 Türk Lirası / 6 taksit

Kapüşonlu Sweatshirt: 159 Türk Lirası / 6 taksit

Spor Ayakkabı: 269 Türk Lirası / 6 taksit

Columbia Kol Saati: 449 Türk Lirası / 6 taksit

,

Polosmart WSSW10 Akıllı Bileklik: 125 Türk Lirası...