25 / 04 / 2024

spor tesislerinin açılış töreni

spor tesislerinin açılış töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapımı tamamlanan 213 adet spor tesisinin toplu açılış ve amatör kulüplere malzeme dağıtım törenine katıldı. Başbakan "Olimpiyatlara harcayacağımız parayı spor tesislerine ayıracağız" dedi...

KYK yurt başvuruları başladı! KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını resmen açıkladı. Peki KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Hotel Les Ottomans'da 'açılış tarihi' krizi!

Bir süre önce icradan satış kararlarıyla gündem olan Hotel Les Ottomans'da şimdi de 'açılış tarihi' krizi yaşanıyor. Ünlü otelin spor salonu ve Spa'sı için yıllık peşin ödeme yapanlar, otelin açılmayacağı haberini alınca isyan etti.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Şehitkamil İbrahimli Spor Merkezi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi’nde toplam 5 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İbrahimli Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

spor tesislerinin açılış töreni Haberi

spor tesislerinin açılış töreni


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı spor tesislerinin açılışında, “Bugüne kadar yaptığımız spor tesisleri sayısı 789 adettir. Gençliğimizi olumsuz yerlerden çekip spora nasıl yönlendiririz, bunun düşüncesi içerisinde olduk. Şu anda 25 yeni stat inşa ediyoruz.” dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapımı tamamlanan 213 adet spor tesisinin toplu açılış ve amatör kulüplere malzeme dağıtım törenine katıldı. 


Törende konuşan Başbakan, “Beni en çok duygulandıran 2013 yılında tüm amatör kulüplerimize Gençlik ve Spor Bakanlığımızın vermiş olduğu destektir. Ben de amatör sporculuğumda mahallemdeki Erokspor’dan başlamak üzere daha sonra Camialtı ve İETT’de spor hayatımı devam ettirdim. Şimdi bir arada olmak bize garklı bir duyguyu böyle bir sürprizle yaşamış olduk.” ifadelerini kullandı.


Türkiye’nin spor alt yapısı hakkında bilgi veren Başbakan, “Türkiye sporda giderek büyüyen alt...