27 / 04 / 2024

Starlife Silivri güncel fiyatlar 2017

Starlife Silivri güncel fiyatlar 2017

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Starlife Silivri'de metrekaresi 6 bin TL!

Say Yapı tarafından inşa edilen Starlife Silivri projesinde metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında farklılık gösteriyor.

Toya Moda güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. İşte Toya Moda güncel fiyatlar!

Nidapark Seyrantepe güncel fiyatlar!

Nidapark Seyrantepe satış süreci devam ediyor. Banka kredisine uygun olan projede teslimler Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 317 tane daire yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe güncel fiyatlar...

İkitelli Trios güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'e bağlı İkitelli'de hayata geçirilen İkitelli Trios 2023 projesi 250 adet atölye ve 45 adet mağazadan meydana geliyor. İkitelli Trios güncel fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Maslak Green Pine güncel fiyatları!

Gökkar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Maslak Green Pine İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta inşa ediliyor. 8 blok halinde yükselen Maslak Green Pine güncel fiyatları haberimizde yer alıyor.

Yenitepe Kadıköy güncel fiyatları!

24 katlı 4 blok olarak yükselen Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa İnşaat imzası taşıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Yenitepe Kadıköy güncel fiyatları haberimizde bulunuyor.

Sur Yapı Vitrin güncel fiyatları!

İstanbul Sultangazi'de yükselen Sur Yapı Vitrin Evleri 45 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sur Yapı Vitrin, Sur Yapı imzası taşıyor. İşte Sur Yapı Vitrin güncel fiyatları...

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi!

Trendist Ataşehir güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen projede satış süreci devam ediyor.

Beylikdüzü Demir Romance güncel fiyatları!

İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının tamamlandığı Demir Romance projesi teslim tarihi 2015 yılı Aralık ayı olarak planlanıyor. Beylikdüzü Demir Romance güncel fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy Yenitepe güncel fiyatları!

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat tarafından hayata geçirilen Kadıköy Yenitepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy İlçesi Sahrayıcedit bölgesinde yükseliyor. Kadıköy Yenitepe güncel fiyatları haberimizin içinde bulunuyor.

Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin alanları 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Nidapark Seyrantepe güncel fiyat listesi..

Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede daire teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. İşte Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar...

Aydos Country Evleri güncel fiyatlar!

Aydos Country projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Aydos Country Evleri güncel fiyatlar bilgisi haberimizde mevcut.

Starlife Silivri güncel fiyatlar 2017 Haberi

Starlife Silivri güncel fiyatlar 2017

İstanbul’un en çok kazandıran noktalarından biri olan, yaz-kış ikamete müsait, doğayla içiçe bahçeli villaların adresi Silivri'de  Say Yapı  tarafından  inşa edilen Starlife Silivri projesinde de baharın gelişi ile birlikte “kazançlı yatırım” cemresi düştü. Bahar aylarının yaklaşması ile birlikte İstanbul’a en yakın noktalardaki müstakil villalara yönelen yatırımcılar primlenme oranı en yüksek bölgelerden biri olan Silivri’yi tercih ediyorlar.


2017 yılı Şubat ayı itibariyle Starlife Silivri Projesi’nin satışları metrekaresi 6 bin TL’den satış fiyatı ile hızla devam ediyor.  Say Yapı Teknoloji’nin Silivri'de inşa ettiği  90 villalık Starlife Silivri projesinde ikinci etaptaki müstakil villaların fiyatları 1.5 milyon TL-2.3 milyon TL arasında değişiyor. Büyüklükleri 300’le 440 metrekare arasında değişen villaların tapuları hemen teslim ediliyor. 80 dönüm üzerine inşa edilen villaların 600 ile 1350 metrekare arası...