26 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar!

The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

The İstanbul Veliefendi projesi, Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Proje 15 blok ile 1 rezidans kule halinde hayata geçiriliyor. İşte The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar...



The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar bilgisinden önce projeden bahsedelim. 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükselen projede satış süresi devam ediyor.


Zeytinburnu'nda yükselen The İstanbul Veliefendi projesi YDA Grup ile kuruluş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 486 tane daire yer alıyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen The İstanbul Veliefendi projesi 15 blok ve 1 rezidans kule olarak inşa ediliyor. 


The İstabnbul Veliefendi projesinde reception, oda servisi, bellboy, kuaför, vale parking hizmetleri, lounge, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzu, fitness center, concierge, kuru temizleme yer alıyor.


The İstanbul Veliefendi'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje Bakırköy ve Sahil Yolu'na 1 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre,  Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre, Merter'e 2 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


The İstanbul Veliefendi güncel fiyatlar

3+1 daireler 1 milyon 200 bin lira ile 1 milyon 600 bin lira

4+1 daireler 1 milyon 400 bin lira ile 1 milyon 800 bin lira 


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön