26 / 04 / 2024

Stone İnternational İnşaat adres

Stone İnternational İnşaat adres

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazuma İnternational İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Chahıd Raffoul tarafından kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Enes Furkan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşe Göktaş tarafından kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuyan tarafından kuruldu.

Stone İnternational İnşaat adres Haberi

Stone İnternational İnşaat adres

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat işlerinde kullanılan demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil...