20 / 04 / 2024

Stoper Membran

Stoper Membran

Stoper, 5 kıtada Türkiye’yi temsil ediyor37 ülkeye ihracat yapan Stoper, başarısını Ar-Ge çalışmaları sayesinde geliştirdiği formüllere, farklı iklim koşullarına uygun çözümler üretmesine, MARDAV'ın çok güçlü dağıtım ağına borçlu.

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Ünlü futbolcular Yooistanbul’a taşınıyor!

Başarılı stoper Serdar Aziz, Galatasaray’ın defans oyuncusu Mariano Ferreira Filho ve orta sahada top koşturan Tolgay Arslan yooistanbul’a taşındı.

Manisa Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehrin yıllardır kanayan yarası haline gelen çöp sorununa son verecek olarak Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda membran çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte sona gelindi.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

DKM İnşaat, rotasını İran, ABD ve Avrupa'ya çevirdi!

DKM İnşaat, 2014 yılı Ar-Ge yapılanmasının ardından geçen yıl Tunex 'Darbe Sesi Yalıtım Membranı" üretirken, bu yıl da Rezonex 'Modüller Titreşim Alıcı' üretimine başladı.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Vodafone Arena çalışmalarında son durum!

Beşiktaş Kulübü'nün inşası devam eden yeni stadında, çatı bloğuna membran serme işlemine başlandığı belirtildi. Açıklamada "Yeni yuvamız Vodafone Arena'da önemli bir aşamaya geçildi." denildi.

Canpa, EPDM su yalıtımı eğitimi verdi!

Firestone’un Ankara ve İç Anadolu Distribütörü Canpa’nın düzenlediği eğitim seminerinde EPDM su yalıtım membran ürününün uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Zonguldak Çaycuma'da yeni kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı, Yalı Caddesinde Germe Membran Sistemi ile yapılan gıda pazarı olarak kullanılan kapalı pazaryerine bir yenisi daha ekleniyor.

Stoper Membran Haberi

Stoper Membran

Günümüz küresel iklim koşullarında yalıtımın önemi büyük. Zira firmalar dünya pazarında söz sahibi olmak için 60 derecelik Katar'a da, -40 dereceyi gören Amerika kıtasına da uygun ve yüksek kaliteli üretim yapmak zorunda. Türkiye son yıllarda bu ihtiyaçları karşılamak adına önemli yol kat etti. 2007 yılında kurulan Stoper Membran, hem geliştirdiği teknolojik alt yapı sistemi hem de uyguladığı Ar-Ge uygulamaları sayesinde ülkemizdeki liderlik başarısını dünya pazarına taşıyarak farklı iklim koşullarında 37 ülkeye ihracat performansı kazandı. 


Stoper Genel Müdürü Metin Demir, sektördeki bu başarılarının sırrının istikrarlı Ar-Ge çalışmaları olduğu vurguladı. Demir, "Türkiye pazarındaen fazla satılan membranlardan biri olmanınötesinde dünyanın dört bir yanında farklı iklim koşullarına uygun membran ürettik. Bunu Ar-Ge çalışmaları sayesinde gerçekleştirdik" dedi. 



"7 yılda 30 yıllık deneyim kazandık"


2013 ve 2014 yıllarında...