19 / 04 / 2024

stüdyo daire tasarımı

stüdyo daire tasarımı

Stüdyo dairelerin modellerinde yaşam mekanı yaklaşık olarak 35 metrekare oluyor. Stüdyo daire dekorasyonunda mutfak, yatak odaları ve oturma alanlarının bir arada olduğu için mobilya seçimlerinin fonksiyonel ve kullanışlı olması gerekiyor...

Stüdyo daire yönetmeliği!

Yeni düzenlenen stüdyo daire yönetmeliğine göre bitr konutta olması gereken birim ve büyüklükler tanımlanıyor. Buna göre en küçük dairede oturma odası en az 12, yatak odası 8 metrekare olması gerekiyor...

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Göksu Tanır Polat tarafından kuruldu. 

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirbaş ve İsa Doruk ortaklığında kuruldu.

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Stüdyo daireleri yasaklayan yönetmelik 1 Ekim'de yürürlükte!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Stüdyo dairelerin yapımına yasak, toplam kat alanlarına ilişkin de yeni düzenlemeler getiren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek.

Stüdyo daire yönetmeliği metni 2017!

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan yönetmelik gereğince stüdyo dairelerin yapımı yasaklanıyor. İşte stüdyo daire yönetmeliği metni 2017..

1+1 daire yapımı yasaklandı mı 2017?

3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yer alan Yeni İmar Yönetmeliği ile 1+0 (stüdyo tipi) dairelerin yapımı yasaklandı. Peki, aynı yönetmelik ile 1+1 daire yapımı da yasaklandı mı?

Barrier Desing Stüdyo Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrier Desing Stüdyo Tasarım Ticaret Limited Şirketi Kotay Kırca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stüdyo daire yapılmayacak mı?

Yeni İmar Yönetmeliği Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak. Peki, artık stüdyo daire yapılmayacak mı?

stüdyo daire tasarımı Haberi

stüdyo daire tasarımı


Stüdyo daire dekorasyonu!


Tek kulanım hacmine sahip stüdyo daire modelleri yaşam mekanını yaklaşık olarak 35 metrekareden başlayan alanda dekore edilmesidir. Stüdyo daire dekorasyonunda mutfak, yatak odaları ve oturma alanlarının bir arada olmasından dolayı mobilya seçimleri fonksiyonel ve kullanışlı olması gerekiyor.


Son yıllarda hızla artan stüdyo daire seçenekleri öncelikle öğrencilere yönelik hazırlandı ve şimdilerde tek başına yaşayanların, yeni evli çocuksuz çiftlerin ya da evinden ve kalabalıktan uzaklaşıp kafasını dinlemek isteyen herkesin ilk tercihi olmaya başladı. Stüdyo daireler bilindiği üzere ismini ufak ölçüleri sebebiyle almıştır. Gittikçe artan bir ilginin sonucu olarak inşaat firmaları da bu tip dairelere daha fazla ağırlık vermeye başlamış ve dairelerin iç dizaynı oldukça konforlu ve kullanışlı bir hale getirilmiştir. Eğer amacınız bir stüdyo dairede yaşamaksa ve bu ilk tecrübeniz...