29 / 03 / 2024

Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015

Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015, 24 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan bir tebliğ ile açıklandı. Tebliğ gereğince muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilemiyor...

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ!

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ, 24 Aralık 2014 tarihinde 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretlerinin belirleniyor...

Elektrik ve su aboneliğini kesen konut sahibine büyük ceza!

Kiracı ve konut sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara her geçen gün farklı konular taşınıyor. Bazı konut sahipleri yüksek kira artışı ya da evden çıkmayı kabul etmeyen kiracıların elektrik ve suyunu keserek bezdirmeye çalışıyor. Ancak bu durumda ev sahibine tazminat cezası veriliyor

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Bakan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim gelecek?

Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim geleceği vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Siba Grup İnşaat Elektrik Ve Elektronik Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bağra tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaz yardımı resmen başladı! Başvurular artık daha kolay! Destekler başladı!

Elektrik ve doğal gaz fatura desteğinden yararlanmak isteyenlere duyuruldu. Ödemeler resmen başladı. İşte detaylar!

Elektrik ve doğalgaz abonelerine 2023 şoku! Yüzde 123 zam yapıldı!

Milyonlarca elektrik ve doğal gaz tüketicisi bu habere üzülecek. Elektrik, doğal gaz, LPG ve petrol için uygulanan para cezalarına 2023’te geçerli olmak üzere yüzde 123 zam yapıldı.

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına yılbaşı şoku! 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair karar verildi. 2023 yılı elektrik ve doğal gaz fiyatları belli oldu. İşte detaylar!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Hırdavat Seramik İnşaat Elektrik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ayilan tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğal gaz faturaları zamlanacak mı?

Kış aylarında vatandaşın en çok merak ettiği konu elektrik ve doğal gaz faturalarına zam gelip gelmeyeceği, faturaların ne kadar olacağı. Peki enerji kulislerinde neler konuşuluyor? EPDK ve BOTAŞ ne yapacak?

1.000 liralık elektrik ve doğal gaz faturası desteği geliyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!

Milyonlarca çalışan kişiye elektrik ve doğal gaz faturası ile ilgili güzel haber geldi. Türkiye’nin büyük bir merak ile beklediği torba yasa Meclis’e geldi. İşveren kişiler çalışanlara 1.000 lira elektrik ve doğalgaz desteği verecek. İşte detaylar…

Elektrik ve gaz fiyatları düşmeli! Son dakika açıklaması geldi!

Elektrik ve gaz fiyatları zirveye oynuyor. Fiyatlar aldı başını gitti. Bunun üzerine flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015 Haberi

Su elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015!

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi 2015, 24 Aralık 2014 tarihinde 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan bir tebliğ ile açıklandı. Tebliğ gereğince muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilemiyor.


Ayrıca, belirlenen ücret tarifesinin, tamir ve ayar istasyonlarında kolayca görülebilecek bir yere asılması zorunlu oluyor. 2015 ücret tarifesi aşağıda yer alıyor;


SU, ELEKTRİK VE GAZ SAYAÇLARININ TAMİR VE AYAR ÜCRETLERİ TARİFESİ


ÖLÇÜ ALETİNİN CİNSİ        ÜCRETİ (TL/Adet)


1 SU SAYAÇLARI AYAR ÜCRETLERİ                                                                    ...