19 / 04 / 2024

Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Beykoz yangınları için konuştu "Yanan orman alanlarına imar söz konusu olamaz." belirterek zarar gören yerlerin yapılan çalışmalarla tekrar ağaçlandırıldığını vurguladı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Hakan Fidan nereden mezundur?

Yeni Dışişleri Bakanı belli oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan oldu. Peki Hakan Fidan kimdir? İşte detaylar!

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Ilısu Barajı ekonomiye yılda 1,3 milyar lira katkı sağlayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Toplam maliyeti 1 milyar avro olan Ilısu Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) ile sadece elektrik enerjisi üretiminden ülke ekonomisine yılda 1,3 milyar lira katkı sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Gemlik’in yeni imar dosyası Bakan Eroğlu'na iletildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Ilısu Barajı'nın ön yüz beton kaplaması tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu imalatları tamamlayarak 7 ay içerisinde barajın gövdesini su tutmaya hazır hale getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

İşte İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın Çankırı'daki evi!

Dedeleri Çankırılı olan İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın Kalfat Köyü'ndeki evi görüntülendi. Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Kalfat köylüleri, Johnson'un sülalesinin bölgede "Sarıoğlangiller" olarak adlandırıldığını söylediler.

Gazze'ye 300 milyon dolarlık su temin projesi geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'de denizden su arıtacak yaklaşık 300 milyon dolar maliyetli su temin projesi planladıklarını anlattı.

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Haberi

Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Beykoz yangınları için konuştu "Yanan orman alanlarına imar söz konusu olamaz." 


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,İstanbul Beykoz'daki orman yangınlarıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.Bakan Eroğlu açıklamasında, Beykoz'da son günlerde sıkça yaşanan orman yangınlarında 10 hektarlık alanın zarar gördüğünü belirtti.


Çavuşbaşı'nda 12Temmuz'dan bugüne kadar meydana gelen yangınlara yangın söndürme ekiplerince kısa sürede müdahale edildiğini ve çok daha fazla ormanlık alanın zarar görmesinin engellendiğini bildiren Eroğlu, açıklamasında,''Yanan alanların tamamı tekrar ağaçlandırılacak''dedi.


''İNSAN KAYNAKLI''

''Yanan orman alanlarının kesinlikle imara, özel mülkiyete ve yapılaşmaya açılması söz konusu olamaz'' ifadesini kullanan Bakan Eroğlu, yangınların büyük kısmının insan kaynaklı olduğunu hatırlattı.

Sabotaj şüphesi bulunan yangınların çıkış sebebinin yetkililerce araştırıldığını dile getirenEroğlu, ''Bu yangınlarda sabotaj veya herhangi birinin ihmali ya da tedbirsizliği edilirse...