28 / 03 / 2024

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.




Memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi'nde yapılan bayramlaşma merasimine katıldı.


Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'ın sadece Şuhut ilçesine değil bütün ilçelerine yatırımlar yaptıklarını belirtti.


13 yılda yapılanların 70 yılda yapılanların 5-6 katı olduğunu ifade eden Eroğlu, "Şu anda bu kardeşiniz dünyada 4 bin tane tesisle en çok tesis açan bakan ünvanına sahip. Allah'a şükür." diye konuştu. 


Eroğlu, 2019 sonuna kadar bin 71 tane baraj, gölet ve sulama tesisinin bitirilerek bir dünya rekoruna imza atılacağını dile getirdi. Eroğlu, şöyle devam etti:


"Sizlerden tek istediğimiz, sizlerden para istemiyoruz, yeter ki dua edin. Cenab-ı Allah kazadan beladan korusun. Memlekete hayırlı hizmetler yapalım. Bütün dünyaya Türkiye olarak sesimizi duyuralım. Birlik, beraberliğimizi daha da pekiştirerek birbirimizi daha çok severek inşallah bu terör belasının üstesinden geleceğiz. Bunun panzehiri birbirimizi sevmek birlik, beraberlik, kardeşliğimizi daha da pekiştirmek." 


Eroğlu, iftar saattinde de sahur da da temel attığını, açılış yaptığını belirterek, "Türkiye'de ilklere imza attık. Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz. Çünkü bu şekilde hedef koymazsak bitmez." dedi.



AA




Geri Dön