18 / 04 / 2024

su residence adana

su residence adana

Adana Su Residence'ta fiyatlar 235 bin liradan başlıyor, 275 bin liraya kadar yükseliyor, projedeki konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı

DSİ Adana'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 5 Temmuz'da!

Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale detayları...

Akdeniz Su Ürünleri İhtisas OSB'nin ÇED sürecinde son aşamaya gelindi!

Adana'nın Karataş ilçesinde kurulacak proje hakkında bilgi veren Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Ali Can Yamanyılmaz, Çevresel Etki Değerlendirme raporunun son aşamaya geldiğini belirtti.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana'da suç örgütü üyeleri yaklaşık 400 dönüm tarım arazisine zorla el koymuş!

Adana'dasilahlı suç örgütü üyelerinin yaklaşık olarak 400 dönüm tarım arazisine zorla el koydukları bildirildi.

Adana'daki arazi çetesi 'Akbaba' operasyonuyla yakalandı!

Adana'da, suç örgütü kurup çiftçilerin arazilerine el koyan, sahte belge düzenleyip gerçek sahipleri adına kredi çekenler, polisin 'Akbaba' adı verdiği operasyonla yakalandı.

Adana ASKİ'den 22.9 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Yüreğir Seyhan'daki 12 arsa ihale ile satılıyor...

Adana Yüreğir'de 27.7 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 30 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Mersin Adana arası tren yolculuğu 25 dakikaya inecek!

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Adana hızlı trenin her gün 15 bin yolcu taşındığını söyledi. Su, Mersin ile Adana arasında 67 kilometrelik bir demiryolu hattı bulunduğunu vurguladı.

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Adana Büyükşehir'den 42.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 12 arsayı 42.8 milyon TL'ye satıyor. Arsalar için ihale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Adana'da 50 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 13 arsayı ihale usulü iles atıyor. Arsaların ihalesi 7 Eylül'de gerçekleşecek..

Residence projelerinde nasıl farklılık yaratılıyor?

Gayrimenkul’de Liderler Zirvesi’nin 6’ncısı bugün gerçekleştirildi. Zirvede, Propa CEO’su Can Özçiçek ‘Residence Projelerinde Farklılık Nasıl Yaratılmalı?’ başlıklı bir konuşma yaptı.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

su residence adana Haberi

su residence adana

Adana Mavi Bulvar'da Yıldız Gayrimenkul ve  Abdi Oğuz ortaklığıyla yaşama geçen Su Residence 2 bin metrekarelik alanda yükseliyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve  4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor.


Su Residence Adana'da fiyatlar 100 bin lira ile 275 bin lira arasında değişiyor, projedeki konutlar banka kredisine uygun ayrıca konut sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde karşılıklı görüşülerek bir ödeme planı oluşturulabiliyor.



Su Residence'ta; çocuk oyun alanı, fitness salonu, kat bahçesi, merkezi ısıtma, sauna, güvenlik, kamelya, giyinme odası, jakuzi, lobili apartman girişi, kat bahçesi, su ve ısı yalıtımı, ısıcam, klima tesisatı, çelik kapı, vestiyer, hilton lavabo, duşakabin, asansör bulunuyor.


http://www.suinsaat.com.tr/

0322 235 64 64


Ceren...