29 / 03 / 2024

su sayaç tamir ücreti 2015

su sayaç tamir ücreti 2015

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından su,elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücret tarifesi hakkında tebliğ bugün 29215 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Su borusu çatlarsa nasıl tamir edilir?

Su borusu tamirlerini evde yapmanız mümkündür. Plastik veya metal fark etmeksizin bazı malzemeleri kullanarak tamir edebilirsiniz. Peki su borusu çatlarsa nasıl tamir edilir ve hangi malzemeler kullanılır? İşte çatlak su borusunun tamir yöntemleri ile ilgili bilgiler...

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016..

Doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri 27 Aralık 2015 tarihinde bir tebliğ ile açıklandı. İşte doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016..

Elektrik sayaçları tamir ücretleri 2016!

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri tebliği; sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsıyor. Peki, 2016 yılı tarifesine göre elektrik sayaçları tamir ücretleri 2016 ne kadar oldu?

Su sayacı tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri Tebliğ ile belirlendi. Belirlenen bu fiyatlar tamir, bakım ve ayar ücretleri oluyor. İşte su sayacı tamir ücretleri 2016..

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016..

Manisa'da akıllı sayaç dönemi başlıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 10 yıllık damga süresini dolduran su sayaçlarını, ön ödemeli elektronik kartlı sayaçlarla değiştiriyor, yapılacak çalışmayla 193 bin 812 adet mekanik su sayacı elektronik kartlı sayaçlarla değiştirilecek.

Prestijli projelerde enerji verimliliği için İsta tercih ediliyor!

Folkart Towers, Artaş İnşaat Eclipse Maslak, Bay İnşaat Maslak 42, Babacan Yapı Crown Deluxe başta olmak üzere birçok prestijli proje, ısı sayaçları ve su sayaçları seçiminde, enerji verimliliğinde İsta ürünlerini ve kalitesini tercih etti.

ASKİ’den sayaç uyarısı!

Ankara’da soğuklardan son 1 ay içerisinde bin 627 adet su sayacı zarar gördü. Yetkililer, sayaçların donması durumunda hiç müdahale edilmeden Genel Müdürlüğe bildirilmesi gerektiğini kaydediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden su sayacı uyarısı!

Ankara’da soğuklardan son bir ay içerisinde 1627 adet su sayacı zarar gördü. ASKİ, Başkentlileri sayaçlarını korumaları konusunda bir kez daha uyardı, donan sayaçlara ateş veya sıcak suyla müdahale edilmemesini önerdi.

İZSU sayaçları geç mi okuyor?

Bugüne kadar birçok köyde sayaçları aylar sonra okuyup vatandaşlara binlerce liralık su faturaları çıkaran İZSU 'nun kent merkezinde bazı bölgelerdeki sayaçları da geç okuduğu öğrenildi.

Aziz Kocaoğlu'ndan su faturası açıklaması!

İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu ’nun, köylerde sayaçlar aylarca okunmadığı için gelen kabarık su faturaları için, ‘Eski borçların makbuzlara yansımasından kaynaklanıyor’ iddiası vatandaştan tepki topladı

su sayaç tamir ücreti 2015 Haberi

su sayaç tamir ücreti 2015


TEBLİĞ


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:


SU, ELEKTRİK VE GAZ SAYAÇLARI TAMİR VE AYAR


ÜCRET TARİFESİ HAKKINDA TEBLİĞ


(TEBLİĞ NO: MSGM-2014/11)


Amaç, kapsam ve dayanak


MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, 11/1/1989 tarihli ve 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun 11 inci maddesi uyarınca su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretlerinin belirlenmesidir.


(2) Bu Tebliğ, sayaçların tamir, bakım ve ayar ücretlerini kapsar.


Reddedilen sayaçlar


MADDE 2 – (1) Muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilmez.


Ücret tarifesini asma zorunluluğu


MADDE 3 – (1) Ek-l’de yer alan tarifenin, tamir ve ayar istasyonlarında kolayca görülebilecek bir yere asılması zorunludur.


Cezai işlem


MADDE 4 – (1) Ek-l’de yer alan tarifede belirtilen ücretlerin üstünde ücret talep eden veya alanlar hakkında 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun 15 inci maddesinin birinci fıkrasının...