24 / 04 / 2024

Sudan oksijen gazı dolum tesislerinde patlama

Sudan oksijen gazı dolum tesislerinde patlama

Hartum Sivil Savunma Müdürlüğü' nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sudan'da oksijen gazı dolum tesisinde patlama meydana geldi. Hartum'daki patlamada 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Mega projeler tam gaz!

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü olan 2023'te Türkiye'nin daha gelişmiş bir ülke haline gelmesi için hedeflenen mega projelerin yapımı tam gaz devam ediyor..

Yedikuyular Kayak Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yedikuyular Kayak Merkezi projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Katlı Otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

Türk yatırımcılar Sudan'da kiralanan tarım arazileri projesini bekliyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye - Sudan İş Konseyi Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, Afrika'da kiralanan 780 bin hektarlık tarım arazisine ilişkin, Türk yatırımcıların arazi için iştahlı olduklarını dile getirdi...

Karabük'te TOKİ çalışmaları tam gaz!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ tarafından emekliler için yapılan konut inşaatının tam gaz devam ettiğini bildirdi.

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu parsel kimin?

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu adadaki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyeti meclis gündemine taşındı. Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile sera gazı salınımı 115 bin ton azalacak!

İstanbul Boğazı altından geçerek Asya ve Avrupa kıtaları arasında kara ve demir yolu ulaşımı sağlayacak olan “3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli” projesi ile yıllık sera gazı salınımı 115.000 ton azalacak.

Sudan oksijen gazı dolum tesislerinde patlama Haberi

Sudan oksijen gazı dolum tesislerinde patlama

Sudan'ın başkenti Hartum'da oksijen gazı dolum tesisinde meydana gelen patlamada 7 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı bildirildi.


Hartum Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, tesiste oksijen tüpü dolumu sırasında basınç nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda tesis müdürünün de arasında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi...