26 / 04 / 2024

Şükrü Ersoy İstanbul depremi açıklaması

Şükrü Ersoy İstanbul depremi açıklaması

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da meydana gelen deprem, akıllarda soru işareti yarattı. Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan İstanbul için deprem uyarısı: 50 bin bina çökebilir!

Mega kent İstanbul'da geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen deprem, Marmara Depremi tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Deprem ve Tsunami Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul depremi için seferberlik çağrısı!

Deprem uzmanları, İstanbul için ürküten deprem uyarılarında bulunuyor ve depremin kapıda olduğunu belirtiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, İstanbul'da beklenen depreme ve deprem hazırlıklarına ilişkin konuştu.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Marmara'da beklenen büyük depremin süresi doldu: Deprem uzmanı 'Her an olabilir' dedi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara'da beklenen büyük depremin süresinin dolduğunu açıkladı. İşte deprem uzmanının o açıklaması... 

Deprem uzmanı Şükrü Ersoy depremlere karşı vatandaşları uyardı: Kaçmak göçmek yerine, güvenli binalarda kalın!

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, güneyde bir deprem aktivitesi başladığını belirterek vatandaşlara göç etmelerini değil, daha güvenli bina ve şehirlerde kalmalarını söyledi.

Deprem uzmanından korkutan açıklama: 6 Şubat depremleri tüm fayları huzursuz etti! Malatya, İstanbul...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, perşembe akşamı Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ersoy, riskli yerlere değinerek, Malatya ve İstanbul ile ilgili tahminlerini de paylaştı. İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan Malatya açıklaması: 4.5 şiddetinde sallandı, devam edecek! 

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 10.36 sıralarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, söz konusu deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Büyük Marmara depremi 7.5 şiddetinde bekleniyor: En büyük hasar kıyılarda olacak! 30 milyon kişiyi etkileyecek!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve olabilecekleri, en kötü senaryoyu paylaştı. İşte o açıklamalar....

Deprem uzmanından Marmara için flaş uyarı: Büyük depremlerin ilk ayak sesleri! 

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son zamanlarda peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu. Güney Marmara'ya dikkat çeken Ersoy, büyük depremlerin ilk ayak sesleri uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Büyük Marmara depremi kuzey yerine güneyde olabilir! Deprem uzmanından yürekleri ağıza getiren açıklama!

CNN TÜRK Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yürekleri ağıza getiren bir açıklamada bulundu. İşte Ersoy'un o açıklamaları...

Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı! İki şehri işaret etti!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy'dan son dakika 8.0 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Şükrü Ersoy, açıklamasında iki şehri işaret etti...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

İstanbul depremi felaketi yaklaşıyor! Uzmanlardan silivri ile gölcük arasında 7'nin üzerinde dehşet veren uyarı!

Yalova açıklarında dün meydana gelen 3.3 büyüklüğündeki depremin ardından, deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, İstanbul'da olası bir depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Şükrü Ersoy İstanbul depremi açıklaması Haberi

Şükrü Ersoy İstanbul depremi açıklaması

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yaşanan deprem, akıllarda soru işareti yarattı.  Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Şükrü Ersoy depremle ilgili olarak "Artık İstanbul'da aktif bir fay hattı var diyebiliriz" şeklinde konuşarak, "Büyük İstanbul depremini beklediğimiz fay burası olmasa da kritik bölgede 7.5'u bulacak ve bütün Marmara'yı etkisi altına alacak bir sarsıntı bekliyoruz" dedi.

Şükrü Ersoy'un İstanbul depremi ile ilgili açıklaması şu şekilde:

"Artık deprem haritasında gördüğümüz kırmızı alanların o meşhur kırmızı çizgilerin hepsi deprem oluşturabilir faylar.

Kuzey Anadolu fayının ana kolu. 99'da yaşanan deprem Yalova açıklarında bitmişti. Bu deprem çizilmemiş aykırı bir fay kolunda gerçekleşti. Biz orada çizilmese de fay olduğunu biliyoruz.

3.9'luk deprem neden çok hissedildi?

Yani kuzey Anadolu fayının 2....