26 / 04 / 2024

Süleyman Akbıyı

Süleyman Akbıyı

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez’de Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahallelerinde hazırlanacağı açıklanan imar revizyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Akbıyık, “Son yıllardaki bu çalışmalar sayesinde Kepez adeta yeniden inşa ediliyor” dedi.

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Uzman isimler peş peşe Türkiye'nin depremselliğine ilişkin açıklamalarda bulunurken; beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Süleyman Soylu: İdlib'de 1 yılda 35 bin evin nihayete erdirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye İdlib'de AFAD koordinesinde inşa edilen briket evlerde inceleme yaptı, burada 1 yılda 35 bin evin nihayete erdirildiğine dikkat çekti. 

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Süleyman Soylu: Van'da yıkılan binalarımız var!

İran'da meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Van'da hissedildi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"Başkale bölgesinde 4 köyümüzü etkileyen depremden sonra yıkılan binalarımız oldu." dedi...

Süleyman Soylu: Yıkımın ardından acil kira yardımını ödemeye başlıyoruz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası hasar tespit çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Süleyman Soylu; "Yıkımın ardından acil kira yardımını hemen vatandaşlarımıza ödemeye başlıyoruz." dedi...

Süleyman Soylu: Yıkımlar devam edecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ'da meydana deprem sonrası hasar tespit çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı...

Süleyman Soylu: 29 bin 962 metruk binayı yıktık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütleri ve uyuşturucu tacirleriyle mücadele kapsamında Türkiye genelinde 29 bin 962 metruk binayı yıktıklarını açıkladı.

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Süleyman Akbıyı Haberi

Süleyman Akbıyı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 2017 yılı başlarında 3 mahalleye daha imar revizyonu yapacaklarını açıklamasının ardından hem bölge sakinleri, hem de Antalya’da inşaat sektörü temsilcileri büyük bir sevinç yaşadı. Son dönemde art arda yapılan imar revizyonlarıyla nefes alan sektör, bu müjdenin ardından gelecek adına daha da moral kazandı.


Konu hakkında açıklamalar yapan Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, “Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahallelerinde böyle bir talep uzun bir süredir vardı. Kepez’in girişinde bulunan bu üç mahallede hazırlanacak imar revizyonu sayesinde bölgedeki gecekondular hızla modern sitelere, konutlara dönüşecek ve vatandaşlarımız Kepez’e, Antalya’ya yakışır bir bölgede yaşamaya başlayacak” dedi.


Akbıyık, Hakan Tütüncü’nün verdiği takvim doğrultusunda çalışmaların başlayıp hızla tamamlanmasını beklediklerini ifade ederek, “Başkanımız Hakan Tütüncü’ye bu vesileyle Kepez’e kazandırdıkları için bir kez daha...