24 / 04 / 2024

Süleyman Çetinsaya konut sektörü açıklaması

Süleyman Çetinsaya konut sektörü açıklaması

Koronavirüs salgınının dünyayı tehdit ettiğini belirten Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya, “Hükümetimiz salgını çok iyi yönetti” dedi. Çetinsaya, "2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyorum" dedi.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya yeni şirket kurdu. Pantur Otelcilik Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de Süleyman Çetinsaya tarafından kuruldu. İşte detaylar...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Soylu: Sel bölgelerinde 1000'in üzerinde konut inşa edilecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kastamonu Bozkurt'taki konut yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Konut satışlarında 2017'nin rekoru kırılacak!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yıl, " 2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyoruz" diyen Çetinsaya, konut projelerine de değindi.

2020 konut satışlarında rekor beklentisi!

Koronavirüs salgınının dünyayı tehdit ettiğini belirten Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya, “Hükümetimiz salgını çok iyi yönetti” dedi. Çetinsaya, "2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyorum" dedi.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süleyman Soylu: Van'da 700 konut ağır hasarlı!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "250 konut ve 300 ahır yıkıldı, 700 konutta da ağır hasar var" dedi...

Süleyman Çetinsaya: Gayrimenkul sektörü olarak 2023 hedeflerine yaklaşıyoruz!

Artaş İnşaat patronu Süleyman Çetinsaya, “Sektör olarak 2023 hedeflerine her geçen gün daha da yaklaşıyoruz” dedi...

2019'u 1 milyonun üzerinde konut satışıyla kapatırız!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Son çeyrekle toparlanma sürecine giren inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2019'u 1 milyonun üzerinde konut satışı ile tamamlayacağız. Bu olumlu tablonun 2020 için de iyi bir başlangıç olacak" dedi...

Süleyman Arslanboğa: Ev alacaklar acele etsin!

Markalı konut fiyat endeksi maliyet enflasyonunun altında kaldı. Konut kredi faizlerine gelen indirimin ev almak için uygun bir ortama neden olduğunu söyleyen Ayhan Gültekin İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Süleyman Arslanboğa, yatırımcılardan hızlı karar vermelerini istedi.

Süleyman Çetinsaya konut sektörü açıklaması Haberi

Süleyman Çetinsaya konut sektörü açıklaması

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2020'nin Türkiye için yükseliş yılı olduğunu fakat koronavirüs salgınının küresel büyümede dünyayı tehdit altına aldığını vurguladı. 

Sabah'ta yer alan habere göre; Çetinsaya, "Salgının tesirleri şüphesiz ekonomiye de yansıdı. Ülkemizde bu süreci çok iyi yöneten hükümetimiz, reel sektöre ve işveren kesimine sağladığı destek ve teşvik paketleriyle büyük moral verdi. Birçok alanda vatandaşlarımıza maddi destek sağlandı. Sağlık alanındaki alt yapımız dünyaya örnek oldu. Bu imkan ve kabiliyet, ülkemizin temel dinamiklerinin ne kadar güçlü olduğunu bizlere gösterdi" açıklamasında bulundu. 

BANKALAR HAMLE YAPTI

Koronavirüs salgınından her sektörün olduğu gibi gayrimenkulün de etkilendiğine dikkat çeken Çetinsaya, "Ancak konut piyasasında hareketliliğin azaldığı bir dönemde kamu bankaları güzel bir hamle yaptı ve konut kredi faiz oranlarını aşağıya çekti. Düzenlenen kampanyada Avrupa Konutları...