29 / 03 / 2024

Süleyman Mermer

Süleyman Mermer

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Yusuf Hacısüleyman: 1 milyon turist kaybedeceğiz!

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi. Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı.

Süleyman Çelik'ten yol müjdesi!

Yenişehir'de kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı nedeniyle bozulan yolların onarım çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bozulan zeminlere malzeme dökmemize rağmen yollar kısa bir süre içinde tekrar bozuluyor" dedi

Kanuni Sultan Süleyman'ın Bozüyük'te yaptırdığı değerlerin ihalesi 779 bin lira!

Kanuni Sultan Süleyman'ın 1522 yılındaki Rodos seferi sırasında Muğla'nın Yatağan ilçesinde, birkaç yıl önce defineciler tarafından talan edilen mescit, han ve köprü, bölge turizminin canlandırılması amacıyla restore edilecek.

Süleyman Çetinsaya: Vadistanbul 3. etabı için hazır olun!

Vadistanbul'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara ' Projenin 3. etabı için hazır olun ' mesajı verdi.

Süleyman Çetinsaya Vadistanbul'da kazandıracak!

Vadistanbul 'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara 'Projenin 3. etabı için hazır olun' mesajı verdi.

1975 yılında Süleyman Demirel, Boğaz'a ikinci köprü vaadinde bulunmuş!

1975 yılında genel seçime kısa bir süre kala, Adalet Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Süleyman Demirel Taksim Mitingi'nde yaptığı konuşmada, Boğaz'a ikinci köprü veya deniz tüneli yaptırma vaadinde bulunmuş.

Süleyman Çetinsaya: Yabancı yatırımcının taleplerinde artış başladı!

Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya, eylül ayında düşüşe geçen konut kredileri ortalama faiz oranı ekim ve kasım aylarında tekrar yükselişe geçerek yüzde 10.8 seviyesinde hareket eder hale geldiğini belirtti.

Süleyman Özbağ kimdir?

Bolu Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ kimdir? Süleyman Özbağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Özbağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Özbağ...

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Yatağan'daki Kanuni Sultan Süleyman eserleri restore edilecek!

Yatağan'da yaklaşık 500 yıl önce Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan ve defineciler tarafından talan edilen cami, han ve köprünün ihalesi yapıldı. Aslına uygun olarak restore edilecek olan eserler yeniden turizme kazandırılacak.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Süleyman Mermer Haberi

Süleyman Mermer

Akhisar ilçesine bağlı okulların renovasyon projelerinde kullanılmak üzere yer ve duvar seramiği desteğinde bulunan Graniser’e Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Sn.Kaan Peker tarafından teşekkür plaketi verildi.


Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu’na plaketi takdim eden Akhisar Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Mermer, yapılan seramik desteği ile özellikle köylerde bulunan okullarda yenilemeler yaptıklarını, artık çocukların daha temiz bir ortamda sağlıklı bir şekilde eğitim aldıklarını ifade etti.


İlk olarak kendi bölgelerindeki okullara destek amaçlı yola çıktıklarını ifade eden Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu “ Kurulduğumuz günden itibaren başta kendi bölgemizdeki eğitim kurumları olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi birçok okula seramik desteğinde bulunduk. Her çocuğun  sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim görmesi en büyük hedefimiz. Çünkü geleceğimizin mimarı...