24 / 04 / 2024

Süleymancan Keskin ankara iç mimarlık

Süleymancan Keskin ankara iç mimarlık

Ankara İç Mimarlık 'ta iç mimar olarak görev alan Süleymancan Keskin kimdir? Süleymancan Keskin bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Süleymancan Keskin 'in biyografisi..

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

TOKİ'nin ucuz ev piyangosu o illere de vurdu: İller peş peşe sıralandı! İstanbul, Ankara, Bursa...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen yeni konut projesinin tüm detayları merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ yeni konut kampanyası hangi illerde yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

Bakanlıktan marketlerdeki fiyat ve etiketlere sıkı denetim!

Ticaret Bakanlığı yurt genelinde çeşitli illerde market denetimlerini sürdürdü. Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer yapılan denetimleri değerlendirdi. İşte detaylar...

Renault Taliant'ta 198.400 lira indirim! ÖTV muafiyetiyle satışta! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi... 

Renault Taliant, dış görüntüsü ve keskin hatlarıyla güçlü bir görünüm sağlarken, tasarımıyla büyülüyor. Renault Taliant şimdi ÖTV muafiyetiyle satışta. İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Velux Ankara'da yatay mimari ön planda!

Fırat Life Style, Atayıldız Grup ve Acity ortaklığı ile hayata geçirilen ve Ankara Yenimahalle’de bir yatay mimari örneği olarak inşaat çalışmaları süren Velux Ankara, toplam 72 bin metrekare büyüklüğünde proje alanında inşa ediliyor.

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Ankara-Sivas YHT hattında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında bazı incelemeler gerçekleştirecek.

Çankaya'da çökme tehlikesi olan bina makaslanarak yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da temelinde boşluk olduğu için çökme tehlikesi bulunan binanın yukarıdan makaslanarak yıkılacağını dile getirdi.

Dünyada konut fiyat artışında hangi il şampiyon oldu?

Yüksek enflasyon ve TL'deki değer kaybı Türkiye'yi konut fiyat artışında zirveye götürdü. Sırasıyla Ankara, İzmir ve İstanbul konut fiyatlarının dünyada en çok artış gösterdiği iller oldu.

Ankara'ya 19 millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Güdül'e yaptığı ziyaretler sırasında Ankara'da 19 millet bahçesinin inşa edileceğini açıkladı. 

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Süleymancan Keskin ankara iç mimarlık Haberi

Süleymancan Keskin ankara iç mimarlık

Süleymancan Keskin kimdir?

Süleymancan Keskin, Denizli doğumlu. Gazi Üniversitesi, Mobilya Dekorasyon Öğretmenliği Lisans Programı mezunu. 2012 yılında part-time çalışmaya başladığı Ankara İçmimarlık ‘ta fakülteden aldığı eğitim ve ailesinden gelen mobilya üretim tecrübeleri sayesinde terfi aldı. 


Şuanda Ankara İçmimarlık ‘ta mobilya üretimi üzerine teknik çizimlerin hazırlanması ve üretim aşamasındaki imalat süreci programlaması yapmaktadır. 

Son dönemde üç boyutlu modelleme konusunda kendini ispatlamış olup çalışmalarına bu yönde ağırlık vermektedir.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan  Ankara  İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne, yaşam alanlarına değer katmak...