20 / 04 / 2024

Süleymancan Keskin kimdir?

Süleymancan Keskin kimdir?

Ankara İç Mimarlık 'ta iç mimar olarak görev alan Süleymancan Keskin kimdir? Süleymancan Keskin bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Süleymancan Keskin 'in biyografisi..



Süleymancan Keskin kimdir?

Süleymancan Keskin, Denizli doğumlu. Gazi Üniversitesi, Mobilya Dekorasyon Öğretmenliği Lisans Programı mezunu. 2012 yılında part-time çalışmaya başladığı  Ankara  İçmimarlık ‘ta fakülteden aldığı eğitim ve ailesinden gelen mobilya üretim tecrübeleri sayesinde terfi aldı. 


Şuanda Ankara İçmimarlık ‘ta mobilya üretimi üzerine teknik çizimlerin hazırlanması ve üretim aşamasındaki imalat süreci programlaması yapmaktadır. 

Son dönemde üç boyutlu modelleme konusunda kendini ispatlamış olup çalışmalarına bu yönde ağırlık vermektedir.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan  Ankara  İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne, yaşam alanlarına değer katmak isteyen kişilerin öncelikli tercihi olmuştur.


Beş yılda 3.000.000 metrekare üzerinde nitelikli ve butik proje hizmeti vermekle birlikte 100.000 metrekare üzerinde mobilya ve inşaat uygulaması yapmıştır. 2012 yılında iki katlı merkez ofisini komple son trendlere ve çalışma ruhunu besleyecek dekorasyon fikirlerine uygun şekilde yenilemiş tüm network altyapısını CAT 7 kablolama ile güçlendirmiştir. 


Aynı zamanda Ankara Render adı altında, Dell R720 sunuculardan oluşan bilgi işlem ağını Render Farm ile güçlendirmiş, ekip çalışmasını hızlandıracak teknolojik yatırımlarını tamamlamıştır. 2013 yılında Siteler / ANKARA ‘da 600 metrekare kapalı alanda mobilya üretim tesisi yatırımı yapmış olup, istihdam sayısını artırarak hızlı ve kaliteli hizmet verme yolunda ilerlemektedir.





Geri Dön