27 / 04 / 2024

Süleymancan Keskin biyografi

Süleymancan Keskin biyografi

Ankara İç Mimarlık 'ta iç mimar olarak görev alan Süleymancan Keskin kimdir? Süleymancan Keskin bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Süleymancan Keskin 'in biyografisi..

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Süt üreticilerinden son dakika açıklaması: Süt destekleme primi artırılmalı!

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, Türkiye'de bahar aylarında süt üretiminin arttığına dikkat çekerek, süt destekleme priminin artırılması gerektiğini dile getirdi.

Sürüş konforu artırılmış Honda HRV e:HEV Mayıs ayında ne kadar zamlandı? İşte 08 Mayıs 2023 fiyat listesi

CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını halâ hala devam ettiren Honda, HER e:HEV modelinde de bayi alımlarında değişik kampanya ve avantajlar sunuyor. Modern hatları ve keskin detayları ile Honda HRV e:HEV 08 Mayıs 2023 fiyat listesi merak ediliyor.

Süt üretiminde sert düşüş! Resmen dibi gördü!

2023 yılı ocak ayında 874 bin 67 ton olan ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı şubatta yüzde 9,2 oranında düşerek 793 bin 384 tona indi. Süt ürünleri arasında ise en keskin düşüş tereyağında meydana gelirken, şubat ayında beyaz et üretimi de aylık yüzde 8,1 oranında azaldı.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Bitcoin keskin satış baskısıyla karşı karşıya mı?

TA göstergesi, Bitcoin için güçlü satış baskısı gösteriyor!

Dolar karşısında eridi gitti! 24 yılın dibini gördü

Dolar, ABD'de beklentilerin üstünde açıklanan hizmet sektörü verisinin Fed'in keskin faiz artırımlarını sürdüreceği beklentisini pekiştirmesiyle yen karşısında son 24 yılın zirvesine tırmandı.

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Renault Taliant'ta 198.400 lira indirim! ÖTV muafiyetiyle satışta! İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi... 

Renault Taliant, dış görüntüsü ve keskin hatlarıyla güçlü bir görünüm sağlarken, tasarımıyla büyülüyor. Renault Taliant şimdi ÖTV muafiyetiyle satışta. İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kırıkkale Keskin için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kırıkkale ili Keskin ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırıkkale Keskin'de eski çarşı merkezindeki dükkanlar yıkılıyor!

Tarihi yapısıyla Kırıkkale’nin en eski yerleşimlerinden olan, bir süre bölgenin ticaret merkezi özelliğine sahip Keskin ilçesindeki eski çarşı sokak sağlıklaştırılması projesiyle tekrar yapılacak.

Süleymancan Keskin biyografi Haberi

Süleymancan Keskin biyografi

Süleymancan Keskin kimdir?

Süleymancan Keskin, Denizli doğumlu. Gazi Üniversitesi, Mobilya Dekorasyon Öğretmenliği Lisans Programı mezunu. 2012 yılında part-time çalışmaya başladığı Ankara İçmimarlık ‘ta fakülteden aldığı eğitim ve ailesinden gelen mobilya üretim tecrübeleri sayesinde terfi aldı. 


Şuanda Ankara İçmimarlık ‘ta mobilya üretimi üzerine teknik çizimlerin hazırlanması ve üretim aşamasındaki imalat süreci programlaması yapmaktadır. 

Son dönemde üç boyutlu modelleme konusunda kendini ispatlamış olup çalışmalarına bu yönde ağırlık vermektedir.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje ve danışmanlık hizmetleri iç mimarlardan oluşan genç ve yenilikçi bir ekip tarafından yürütülmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmet, ürün çeşitliliği, kapasite ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği sektörün Ankara’daki en büyük firması olan  Ankara  İç Mimarlık, 2009 yılından bugüne, yaşam alanlarına değer katmak...