16 / 04 / 2024

sultan makamı fiyatları

sultan makamı fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa edilen ve Delta Grup-Çağdaş Yapı-Emiroğlu İnşaat-Demir İnşaat ortaklığında konumlandırılan Sultan Makamı Evleri ödeme planı kapsamında projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Sultan Makamı ödeme planı!

Satış sürecinin 1 milyon 667 bin dolardan başlayan fiyatlarla devam ettiği Sultan Makamı ödeme planı bilgisine göre firma bünyesinde 24 ay vade imkanı sunuluyor...

Sultan Makamı fiyat listesi!

Banka kredisi ile konut sahibi olmanın mümkün olduğu Sultan Makamı fiyat listesi bilgisine göre fiyatlar 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor, 7 milyon 156 bin dolara kadar yükseliyor...

Çengelköy Sultan Makamı Konutları'nda 1 milyon 667 bin dolara!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Sultan Makamı projesinde konutlar 1 milyon 667 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kırmızı et sanayicileri fiyatların dengelenmesini bekliyor!

Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Bılıkçı, ESK'nin kırmızı et piyasasına yönelik adımları ile ilgili olarak 500 bin baş hayvanlık besilik ithalatı için izin verildiğini belirterek, onlarla beraber fiyatlar dengeye oturacağını söyledi.

Et fiyatları yüksek diye kara kara düşünmeyin! Muhteşem Ramazan kampanyası yarın başlıyor!

Ramazan ayının bu gece başlaması ile vatandaşlar sofraların sultanı 'et' fiyatlarını kara kara düşünüyordu. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, dana kıymanın kilogram fiyatını 190 TL'den,dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL'den sa

Hurma fiyatları 2023! Hurma fiyatları ne kadar? En ucuz hurma nereden alınır? 1 kilo hurma kaç TL?

Hurma fiyatları, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Peki hurma fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar!

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet fiyatları 204 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. havalimanı ve TEM bağlantı yolunun kesişim noktasında inşa edilen KİPTAŞ Başakkent Gölet satışa çıktı. Projede fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor...

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Yeni Sultan Konakları 2 daire fiyatları!

Kuralı satış yöntemiyle satılacak olan Mamak Yeni Sultan Konakları 2 projesi Çankaya Üniversitesi kampüs alanına 2 kilometre, Çay yolu metrosuna 12 kilometre mesafede hayata geçiriliyor...

Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 990 konuttan meydana gelen geliyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bölgedeki konut fiyatlarını uçurdu!

İstanbul Boğazı’na yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun açılmasıyla birlikte bölgedeki konut fiyatları da yükseldi. Köprüye yakın yerlerde ise konut fiyatları düştü.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü arazi yatırımcısına kazandırdı!

Rekorların köprüsü Yavuz Sultan Selim, geçtiği güzergâhlarda arazi yatırımcısına bire 15 kazandırdı. Köprü inşası öncesinde bin 500-2 bin lirada seyreden satılık bir daire metrekare fiyatları 8 bin ile 10 bin euroya kadar yükseldi.

sultan makamı fiyatları Haberi

sultan makamı fiyatları

Sultan Makamı Evleri ödeme planı hakkında detayl ıbilgiyi haberimizden öğrenebiirsiniz. Proje, Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor. Projede, çatı katı, ara kat, dubleks ve villalar bulunuyor.


Sultan Makamı Evleri, Delta Grup-Çağdaş Yapı-Emiroğlu İnşaat-Demir İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Çengelköy'de hayata geçirilen Sultan Makamı'nda 73 adet konut yer alıyor.


Sultan Makamı Evleri fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor.


Çengelköy Sultan Makamı projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, spa, fitness center, koşu-yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, buhar odası, açık otopark, 24 saat güvenlik  ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Sultan Makamı Evleri ödeme planı!


Sultan Makamı Evleri ödeme planı kapsamında projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Sultan Makamı Evleri iletişmi bilgileri!


Telefon: 444 44 96

Web adresi: