18 / 04 / 2024

Sultanbeyli Belediyesi imar planları

Sultanbeyli Belediyesi imar planları

Sultanbeyli Belediyesi, Sultanbeyli İlçesi Akşemsettin Mahallesi 122 ve 123 adaların bir kısmını kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin ilanen askıya çıkarıldığını duyurdu. İmar planı, 5 Aralık'ta askıdan indirilecek.

Sultanbeyli G-2 bölgesi imar planı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli Belediyesi, Fatih Mahallesi'nin tamamı ile Hasanpaşa Mahallesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Mehmet Akif Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi ve Hamidiye Mahallelerinin bir kısmını kapsayan G-2 Bölgesi'nin imar planını askıya çıkardı.

Sultanbeyli K-4 Bölgesi imar planı askıya çıkarıldı!

Sultanbeyli Belediyesi, Mecidiye Mahallesi ve Turgut Reis Mahallelerinin tamamı ile Ahmet Yesevi Mahallesi ve Battalgazi Mahallelerinin bir kısmını kapsayan K-4 Bölgesi 1/1000 ölçekli imar planını askıya çıkardı.

Sultanbeyli G-3 Bölgesi imar planı askıda!

Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi, Orhangazi Mahallesi ve Akşemsettin Mahallelerinin tamamı ile, Yavuz Selim Mahallesi ve Hamidiye Mahallelerinin bir kısmını kapsayan G-3 Bölgesi Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

Sultanbeyli'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi’nde AKP’lilerin ‘çoğunluk’ kararıyla, Sultanbeyli Belediyesi’nin eski başkanı Alaattin Ersoy’a ait arsanın imar planlarında değişiklik yapıldı. Arazinin 0.25 emsal olan imar hakkı, Meclis çoğunluk kararı ile 1.50’ye yükseltildi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sultanbeyli Belediyesi imar planları Haberi

Sultanbeyli Belediyesi imar planları

Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, G3 uygulama değişiklik ilanını internet sitesinden duyurdu. Sultanbeyli Belediyesi, Akşemsettin Mahallesi 122 ve 123 adalara ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini 5 Kasım 2014 tarihinde bir ay süre ile ilanen askıya çıkardı. 


Açıklamaya göre; Akşemsettin Mahallesi 122 ve 123 adaların bir kısmını kapsayan “Uygulama İmar Planı Değişikliği” İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 18.07.2014 tarih ve 2014/1143 sayılı kararıyla uygun görülerek, 21.07.2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından onaylandı.


Sultanbeyli Akşemsettin 122 ve 123 ada imar planı 05.11.2014-05.12.2014 tarihleri arasında Belediye Hizmet Binasının 4. katında 30 (otuz) gün süre ile askıya çıkarıldı.


Emre Kulcanay /...