28 / 03 / 2024

Sultanbeyli yatırım projeleri

Sultanbeyli yatırım projeleri

İnşaat sektörünün merkezi olmaya devam eden İstanbul her bölgesiyle yeni yatırım fırsatları sunuyor. Gelişimi son zamanlarda hızla artan Sultanbeyli inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmektedir.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Son dakika! Resmi Gazete'de yayımlandı: Yatırım projeleri için yeni düzenleme!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tasarlanan "Yatırım Projelerinin Stratejik Öncelik ve Teknik Değerlendirmesine İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Konuta yatırım yapacaklar dikkat! Sektör hareketlendi!

Konuta yatırım yapacak vatandaşlar, Türkiye'deki yeni projeleri kovalıyor. Sektörde çok sayıda markalı konut projesi bulunuyor. Evini değiştirmek, güvenli binalarda yaşamak isteyen vatandaşlar konutlardaki fırsatları takip ediyor...

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sultanbeyli yatırım projeleri Haberi

Sultanbeyli yatırım projeleri

İnşaat sektörünün merkezi olmaya devam eden İstanbul her bölgesiyle yeni  yatırım fırsatları sunuyor. Gelişimi son zamanlarda hızla artan Sultanbeyli inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmektedir. Emlakgold Gayrimenkul 'de Gayrimenkul Danışmanı olarak görev yapan Şeref AKBULAT 'la bölgeyi 7 soruyla değerlendirdik.


Sultanbeyli'ni  Coğrafi olarak tanıyabilirmiyiz?     

Sultanbeyli  1993 yılında ilçe olmuştur. O yıllarda Anadolu'nun her yerinden göç olarak şuan 300.000'i aşan (kayıtlı) nufusa sahip İstanbul 'un ilçesidir.Sultanbeyli Doğusunda Tuzla Batısında Sancaktepe  Güneyinde  Pendik  Kuzeyinde Paşaköy vardır.


Sultanbeyli'nin  yıllarca gelişmemesinin sebebi  nedir?

Sultanbeyli  nufus olarak hızla  büyüyen bir ilçesidir.Çünkü en kolay göç alan bir ilçe olması mülkiyet sorununu doğurmuştur. Anadolu'dan göç eden insanlar  biran önce kafasını  sokacak  yer yapmak  için tapusuz alanlara kaçak yapılar yaparak  mülkiyet sorununu doğurmuştur.2011 yılına kadar Sultanbeyli'nin %20 lik bir...