26 / 04 / 2024

Sultanbeylide tapular dağıtıldı mı

Sultanbeylide tapular dağıtıldı mı

İstanbul’un hızla gelişen ilçeleri arasında yer alan Sultanbeyli’de tapu sevinci yaşanıyor. 110 yıllık mülkiyet problemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteğiyle nihayete erdi ve bazı parseller için tebligatlar halka ulaştı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

69 ton şeker dağıtıldı! Bunu kaçırdınız ama sonrakileri sakın kaçırmayın

Devlet tarafından çiftçilere ve arıcılara yönelik destekler devam ediyor. Bu kapsamda 69 ton şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

2022 Mazda CX-60 SUV tanıtıldı! Avrupa'da satış fiyatı 47,390 Euro!

Mazda, Avrupa'daki SUV ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 2022 Mazda CX-60 Avrupa, Japonya ve Avustralya pazarları için tanıtıldı ve Avrupa'da satışa çıkmış durumda. Avrupa'da 47,390 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan aracın tüm özelliklerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Yeşil GYO'nun 21 milyon TL'lik pay senedi dağıtıldı!

Yeşil GYO'nun birleşme nedeniyle ihraç olunacak beheri 1 TL nominal değerde 21 milyon 9 bin 6387 adet pay senedi birleşme oranı esas alınarak birleşme ile infisah eden Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ortaklarına dağıtıldı.

2020 Nisan'da Türkiye'de 27 bin 935 ikinci el konut satıldı!

2020 Nisan'da Türkiye genelinde 27 bin 935 adet ikinci el konut satıldı. Konut satışlarındaki düşüşe bağlı olarak ipotekli satışlar da yüzde 52,1 azaldı...

Emlak Konut şantiyelerinde çalışan işçilere 150 bin maske dağıtıldı! 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs tedbirleri kapsamında, Emlak Konut şantiyelerinde çalışan işçilere 150 bin maske dağıtıldığını açıkladı...

Sultangazi'de tapular dağıtıldı!

Sultangazi Belediyesi tarafından, imar uygulamasıyla tapu sorunu çözülen Yayla Mahallesi'ndeki yerlerin tapuları ev sahiplerine teslim edildi. Törende, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşma yaptı...

Maltepe'de tapular dağıtıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tapu sorunu çözülmüyor yıllardır. Bakmayın siz Maltepe'de, Kartal'da çözüldü. İstanbul'da 1,5 milyon vatandaşın tapu sorunu var. 25 yılda çözülmüyorsa, çözmeyenler de bir sorun, irade eksikliği var'' diye konuştu.

Sultanbeylide tapular dağıtıldı mı Haberi

Sultanbeylide tapular dağıtıldı mı

Sultanbeyli tarihi bir sürece daha şahitlik ediyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, kazandığı yatırımlarla İstanbul’un dikkat çeken ilçesi, mega projelerle kalkınırken mülkiyet sürecinin de bitmesiyle daha da değer kazanıyor. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 2009'da göreve gelir gelmez, ilçenin en önemli sorunlarına eğilerek bu konularda büyük çaba harcadı. Yol haritasını belirleyen Başkan Hüseyin Keskin, mülkiyet sorununu öncelikli olarak masaya yatırdı. Bu kapsamda ilk olarak ise Sultanbeyli’nin imar planları çıkartıldı.

BAKANLAR KURULU ÇALIŞMA BAŞLATTI


İmar planlarından sonra Başkan Keskin mülkiyet sorununun çözümü için Ankara’da temaslara başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde konuyu kendisine aktaran Başkan Keskin’in çabaları da sonuç verdi. Sultanbeyli’yi yakından ilgilendiren Bakanlar Kurulu’nun 2011/2266 sayılı kararı çıktı. O karar doğrultusunda da ‘’İstanbul ili, Sultanbeyli İlçesi’nde bulunan bazı alanlarda yürütülecek...