29 / 03 / 2024

sultangazi imar planı

sultangazi imar planı

Sultangazi ilçesi, Habipler - Cebeci Mahalleleri Kuzey Marmara Otoyolu Kuzeyinde Kalan Yaklaşık 24 Ha. Yüzölçümüne Sahip Alana İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Sultangazi ilçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi, 699 ada, 8 parsel ile 702 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Sultangazi Habipler Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Habipler Mahallesi, 194, 195, 196, 915 ve 916 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Sultangazi Atışalanı imar planı askıya çıktı!

Sultangazi İlçesi, Atışalanı Mahallesi, 175 ada, 7 ve 8 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 14.06.2014 tasdik tarihli imar planı askıya çıktı. 24 Eylül'de askıdan inecek!

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi imar planı askıya çıktı. Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi'nin riskli alan ilan edilen kısmı ile ilgili değişikliğe uğrayan imar planları, 22 Nisan 2014 tarihinde askıdan inecek...

Sultangazi Habipler Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Habipler Mahallesi, 194, 195, 196, 915 ve 916 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı imar planı askıda!

Eyüpsultan Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı katar düzenleme (triyaj) alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Sultangazi Yayla Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Yayla Mahallesi, 556 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 5 Ekim 2018 tarihinde askıya çıkarıldı...

Topkapı-Habibler Hattı Habibler Triyaj Alanı imar planı askıda!

Sultangazi'de Topkapı - Habibler Hattı Habibler Triyaj Alanı ve Çevre Yolları Projesi'ne ilişkin imar planı askıya çıktı..

Sultangazi Cebeci ve Yayla Mahallesi imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi'ne bağlı Cebeci Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı tadilatı ve Yayla Mahallesi'nde'ndeki bazı alanlara ilişkin ise parselasyon planı askıda..

Vezneciler-Sultangazi metrosu imar planı askıda!

Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Vezneciler-Sultangazi metro hattı imar planı askıda!

Fatih İlçesi'nden geçecek Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Sultangazi İlçesi'ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi, Muhtelif parsellerin imar planı askıya çıktı...

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından Sultangazi İlçesi'ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Sultangazi'deki yeni imar planı işlemleri mecliste!

Sultangazi'de yapılan parsel değişikliği ve yeni imar planı işlemleri TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sultangazi Yayla imar planı değişikliği askıda!

İBB Sultangazi İlçesi'ne bağlı Yayla Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planını askıya çıkardı..

sultangazi imar planı Haberi

sultangazi imar planı


Son dönemlerde gündemden düşmeyen İstanbul imar planları ve plan tadilatları ile ilgili yaptığı çalışmalarına son sürat devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 3194 Sayılı Kanunun 8.maddesine göre açıklanan ve pek çok kişi tarafından da takip edilen imar planları ve plan tadilatları her ayın bazı günlerinde resmi web sitesi üzerinden kamuya açık şekilde yayımlanıyor.

Son dönemlerde daha sık gündeme gelen  İstanbul imar planları ve imar plan notları ile ilgili merakla beklenen çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde geçtiğimiz günler itibarıyla da Sultangazi ve Kartak imar planı tadilatları da askıya çıkarıldı.

Sultangazi ilçesi, Habipler - Cebeci Mahalleleri Kuzey Marmara Otoyolu Kuzeyinde Kalan Yaklaşık 24 Ha. Yüzölçümüne Sahip Alana İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama...