29 / 03 / 2024

sultangazi inşaat ihaleleri

sultangazi inşaat ihaleleri

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu ihale 18 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Sultangazi Belediyesi'nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, söz konusu ihalenin muhammen bedeli 37 milyon 412 bin TL,  geçici teminat bedeli ise 1 milyon 122 bin 360 TL olarak belirlendi...

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Sultangazi'de cami inşaatının kubbesindeki iskele çöktü!

Sultangazi'de inşaatı devam eden cami kubbesinin iskelesi, beton dökülürken çöktü. Olayın ardından caminin etrafında tedbir alınması için geçişlere kapatıldı. 

Sultangazi'de 3 üniversitenin inşaatı başladı!

İstanbul'da Sultangazi Belediyesi eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversitelere yapıyor. Sultangazi Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı hızla yükseliyor.

Sultangazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 2510 Ada 8 Parsel üzerinde kat karşılığı bina inşaat ihalesi yapacak. İhale 13 Temmuz'da gerçekleşecek..

Darülaceze'den 7 ilçede kat karşılığı inşaat ihalesi!

Darülaceze Başkanlığı, Bahçelievler, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Pendik, Silivri, Sultangazi ve Şişli'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhaleleri 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatların toplam bedeli 5 milyon 518 bin 989 TL olarak belirlendi.

Sultangazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Sultangazi Belediye Başkanlığı, Eski Habipler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 22 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın yatırım maliyeti 10 milyon 445 bin 179 TL olarak belirlendi.

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Sultangazi Park ve Zemin Altı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde “Park ve Zemin Altı Otopark” inşaat çalışmalarına başlandı. Toplam inşaat alanı 7 bin 283 m2 olan projede, çevre düzenleme, sosyal donatı alanları ile zemin altı otoparkı yer alıyor.

Bilişim Vadisi'nin inşaat ihalesi bu ay yapılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık,Bilişim Vadisi'nde altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek,"İnşallah nisan ayı içinde inşaat ihaleleri yapılacak.Ondan sonra da önümüzdeki yıl itibarıyla Bilişim Vadisi'nde hayat başlayacak" dedi

Bilişim Vadisi'nde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Bilişim Vadisi'nde inşaat işleri ihalesinin bu ay içinde yapılacağını açıkladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı.

sultangazi inşaat ihaleleri Haberi

sultangazi inşaat ihaleleri

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştiriyor. İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Eski Habipler Mahallesi'nde arsa payı karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştiriyor.

443 metrekare alanlık söz konusu arsada belediye hissesi 219,86 metrekare olarak belirtildi. İmar durumunun ayrık ikiz nizam 4 katlı konut alanı olarak bildirilen ihale 18 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

İhalede muhammen bedel 3 milyon 750 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 112 bin 500 TL olarak belirlendi. 

ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ YAPILACAKTIR
İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığından: 

1- Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazda bulunan Sultangazi Belediyesi hissesine
düşen 219,86 m²'lik kısmı ile ilgili olarak mevcut imar durumu şartlarına göre arsa payı karşılığı
inşaat yaptırılması ve yapılacak inşaatın en az %35'inin Sultangazi Belediyesine verilecek şekilde