28 / 03 / 2024

Sultangazi TEM Point adres

Sultangazi TEM Point adres

Gül Proje TEM Point ödeme koşulları kapsamında vade farksız 36 ay taksit yapılıyor. Toplam 686 adet daireden oluşan projede teslimlerin 2018 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Yunus Emre TEM Point fiyat listesi!

Yunus Emre TEM Point fiyat listesi dairelerin metrakarelerine göre değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade farksız taksit imkanı bulunan projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

DKY TEM Avrupa bu yıl satışta!

DKY İnşaat imzası ile Sultangazi'de hayata geçirilecek olan olan DKY TEM Avrupa bu yıl satışa çıkarılacak. DKY TEM Avrupa'nın projelendirme çalışmaları devam ediyor...

Tem Point ödeme planı!

Tem Point ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Sultangazi'de yükseliyor.

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı!

Tem Point'te yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.  İstanbul Sultangazi'de hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tem Point'te 0 peşinatla!

Tem Point projesinde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan meydana gelen proje 885 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Tem Point Evleri'nde 3 bin TL taksitle!

Beş konut bloğu, 2 rezidans bloğu ve bir adet alışveriş merkezi olarak planlanan Sultangazi Tem Point projesinde yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp teslimde yüzde 50'sini ödeyebiliyorsunuz..

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Tem Point 2018 güncel fiyat!

Tem Point 2018 güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor...

Tem Point Konutları 10 bin TL peşinatla!

Gül Proje tarafından Tem'in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Point projesinde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje İstanbul Sultangazi'de inşa ediliyor...

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Tem Point Sultangazi ödeme şekli!

Tem Point Sultangazi ödeme şekli kapsamında 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazaya yer veriliyor...

Sultangazi TEM Point adres Haberi

Sultangazi TEM Point adres

TEM Point Konutları'nın alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor. Proje 5 konut bloğu, 1 hastane ve 1 otel bloğundan meydana geliyor. 


Nata Holding - Gül Proje tarafından hayata geçirilen TEM Point Residence'de konutlar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Proje 73 bin 409 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 

Gül Proje TEM Point ödeme koşulları!

İstanbul Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde yükselen TEM Point Evleri ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade farksız taksit veya peşin ya da banka kredili alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı yer alıyor. 


TEM Point Konutları satış fiyatları 272 bin 872 TL'den başlangıç gösteriyor. 2018 yılı Eylül ayında teslim edilecek proje 303 bin 321 metrekare inşaat alanına sahip. 


Sultangazi TEM Point'te 686 tane daire bulunuyor. Proje 21 bin 393...